Aanmeldingen gratis schaatsclinic Hein Vergeer groot succes

Toen Hein Vergeer besloot om op maandagmiddag 21 januari om 14.00 uur op de Reeuwijkse Plassen een gratis schaatsclinic voor de lezers van de site WelkomLife.nl (en andere schaatsliefhebbers van 45 en ouder) te geven, had hij niet kunnen bevroeden dat de aanmeldingen overweldigend waren. 'Wat begon als een leuke geste voor de lezers', vertelt Vergeer, 'was binnen 24 uur een groot succes.

Vergeer realiseerde zich toen twee zaken. Dat schaatsen nog steeds springlevend is, met name onder mensen die al wat ouder zijn en levende herinneringen hebben aan Elfstedentochten. En dat hij voor deze clinic hulp nodig had van zijn minstens zo fameuze schaats-makkers om de 21ste een en ander in goede banen te kunnen leiden. 'Wie dat zijn, moet een verrassing blijven,' vertelt Vergeer met een knipoog. En mocht onverhoeds de dooi invallen de komende dagen of begin volgende week, dan zou Hein Vergeer Hein Vergeer niet zijn als hij geen alternatieve locatie in gedachten had. 'Wat dat betreft, zijn we gelukkig niet afhankelijk van Friese ijsmeesters,' voegt hij eraan toe.

Voor meer informatie over de gratis schaatsclinic:

Hein Vergeer: 06 551 044 44
Charlotte van den Brink: 06 113 501 01

Geplaatst in:

Voor meer informatie over de gratis schaatsclinic:

Hein Vergeer: 06 551 044 44
Charlotte van den Brink: 06 113 501 01

WelkomLife

plaats:
Reeuwijk

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234