Dagelijks inzicht in juridische ontwikkelingen: Sdu Nieuws

Dagelijks inzicht in juridische ontwikkelingen: Sdu Nieuws

Sdu Uitgevers komt als eerste grote uitgever op de markt met een dagelijkse juridische nieuwsvoorziening, www.sdunieuws.nl. Juristen blijven met Sdu Nieuws op de hoogte van actuele ontwikkelingen die relevant zijn voor zijn of haar praktijk. Met de e-mailnieuwsbrief ontvangt men dagelijks hoogwaardige, vakinhoudelijke nieuwsberichten die de relevante ontwikkelingen signaleren. Deze signalering is gratis. Indien men ook behoefte heeft aan duiding van de ontwikkelingen, dan kan men als abonnee het gehele artikel lezen op de website.

Inhoud
Het gaat hierbij onder meer om jurisprudentie, wetgeving,
lagere regelgeving, beleid en maatschappelijke en
economische ontwikkelingen. Dagelijks zijn de juristen op
de hoogte van het relevante nieuws, afgestemd op een
specifiek rechtsgebied, onder andere het ondernemingsrecht,
arbeidsrecht, insolventierecht, vermogensrecht, strafrecht
en personen- en familierecht. De hoogwaardige
nieuwsberichten worden samengesteld door de
gespecialiseerde vakredactie van Sdu Uitgevers.

Gratis samenvattingen
De e-mailnieuwsbrief van Sdu Nieuws verschijnt dagelijks en inschrijven is gratis. De nieuwsbrief heeft toegang tot de headlines en samenvattingen van de nieuwsberichten. Men kan zelf aangeven van welke rechtsgebieden men het nieuws wilt ontvangen. Als Sdu Nieuws abonnee kan men het gehele artikel op de website lezen en heeft men toegang tot de database van volledige berichten. Op www.sdunieuws.nl kan men zich aanmelden voor de gratis dagelijkse e-mailnieuwsbrief.

Met Sdu Nieuws is de advocaat verzekerd van dagelijks inzicht in juridische ontwikkelingen.

Geplaatst in:

Meer informatie
Neem contact op met Marc Dooijes, Uitgever, m.dooijes@sdu.nl of Berend Broerse, Uitgever, b.broerse@sdu.nl

Over Sdu Uitgevers
Sdu Uitgevers behoort tot de top 3 uitgeverijen van vakinformatie in Nederland en heeft tevens een belang in de Duitse juridische online uitgeverij juris GmbH.
Met een uitgebreid aanbod van uitgeefproducten en -diensten blijft Sdu Uitgevers zichzelf én de dienstverlening aan haar klanten continu verbeteren. Innovatie staat daarbij op de eerste plaats.
De belangrijkste klantgroepen van Sdu Uitgevers zijn professionals werkzaam bij de overheid, in de juridische en fiscale wereld, de zakelijke dienstverlening en in de bouwsector. Zij maken dagelijks intensief gebruik van de multimediale informatiebronnen van Sdu Uitgevers. Sdu Uitgevers is gevestigd in Den Haag en heeft ruim 600 medewerkers.
Meer informatie over Sdu Uitgevers kunt u vinden op www.sdu.nl.

Sdu Uitgevers

plaats:
Den Haag

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234