Cammio introduceert online video interviews in nieuwe Recruiter App

DEN HAAG, 9 januari 2013 - Cammio, aanbieder van web-gebaseerde video interview software, kondigt vandaag de introductie van de Cammio Recruiter app aan. De app verandert de manier waarop recruiters sollicitatie gesprekken verwerken. Afgeronde live en geautomatiseerde video interviews binnen Cammio zijn nu op de smartphone beschikbaar en kunnen direct worden bekeken, beoordeeld en gedeeld. De Cammio Recruiter app kan gratis worden gedownload in de Apple app store en is naadloos geintegreerd met de volledige Cammio interview workflow.

Walter Hueber, directeur Cammio, vult aan: "Werkgevers die Cammio gebruiken waarderen het eenvoudige en intuitieve online interview werkproces. We wilden diezelfde ervaring ook bieden op hun mobile device. Hiermee krijgen onze gebruikers ook onderweg volledige toegang tot al hun actuele kandidaten aan de hand van de beschikbare video interviews. Dit versterkt ons unieke aanbod aan zowel corporate als bureau recruiters om hun efficiency en concurrentiekracht te verbeteren met een snel en betrouwbaar online interview proces."

De Cammio Recruiter App kan gratis worden gedownload in de iTunes app store. Gebruikers loggen eenvoudig in met hun bestaande Cammio gegevens en hebben direct toegang tot alle interviews binnen hun Cammio account. Ze kunnen er in de app voor kiezen om alle interviews op chronologische volgorde te bekijken of de interviews te bekijken per vacature. De app is momenteel alleen beschikbaar op het Apple iOS platform. Introductie van een Android app is gepland voor begin van het tweede kwartaal 2013.

Link naar de App:
https://itunes.apple.com/nl/app/cammio-recruiter/id588684973?mt=8&ign-mpt=uo%3D2

Over Cammio
Cammio is een innovatieve online video interview applicatie voor het laagdrempelig ontmoeten van kandidaten. Aan de hand van een aantal vooraf gedefinieerde videovragen of tijdens een live gesprek per webcam krijgen kandidaat en werkgever een eerste indruk van elkaar. Cammio wordt (internationaal) ingezet door recruiters, werving & selectiebureaus en werkgevers zoals AFAS, SONOS en het UWV om hun concurrenten op de arbeidsmarkt voor te blijven.

Voor meer informatie: www.cammio.me

Geplaatst in:

Niet voor publicatie:

Voor meer informatie over Cammio en de applicatie:

Jeroen van Driel - 070 384 7873 | Jeroen.vandriel@cammio.me

Cammio

plaats:
Den Haag

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234