Maarten-Pieter Remmen nieuwe algemeen directeur EDR Credit Services

Maarten-Pieter Remmen is onlangs aangetreden als algemeen directeur van EDR Credit Services (EDR) in Den Haag, onderdeel van financieel-juridisch dienstverlener DAS. Remmen is de opvolger van Robin Bodaan en sinds januari 2011 in dienst bij DAS. Maarten-Pieter Remmen werkte van 1992 tot 2011 bij Intrum Justitia in verschillende commerciële en leidinggevende functies, waaronder die van directeur Operations.

EDR is een creditmanagementorganisatie die zich toelegt op het verstrekken van informatie die kredietrisico's reduceert en beheersbaar maakt. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen op het gebied van consumenten- en bedrijfsinformatie, (her)incasso, mediation, juridische incasso en detachering. EDR is in 1992 opgericht en telt inmiddels ruim honderd medewerkers en meer dan 1.500 opdrachtgevers. In 2010 verwierf DAS een meerderheidsbelang in EDR.

Geplaatst in:

Over DAS
DAS is de specialist in het voorkomen, oplossen en beheersbaar houden van juridische problemen voor particulieren en juridische en financieel-juridische problemen voor bedrijven en (semi-)overheden. DAS biedt juridische dienstverlening op verzekerings- en factuurbasis, incassodiensten en consultancy & detachering van juridische en financieel-juridische specialisten. DAS is in Nederland en in Europa de grootste gespecialiseerde rechtsbijstandverzekeraar en behandelde in 2011 in Nederland ruim 106.000 zaken op meer dan 40 verschillende rechtsgebieden. Daarnaast heeft DAS in 2011 meer dan 700.000 vorderingen behandeld voor haar incassoklanten.

In Nederland heeft DAS ruim 2.100 medewerkers in dienst, onder wie 630 juridische specialisten en 420 incassospecialisten. DAS streeft naar regionale spreiding en heeft daarom kantoren in Amsterdam, Arnhem, Rijswijk, Den Bosch, Roermond, Eindhoven, Groningen, Zaandam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Kijk ook op www.das.nl

Voor meer informatie
Meer informatie is te vinden op das.nl.
Marianne den Boef / manager Corporate Communicatie
Telefoon: 020 651 7531 / e-mail: m.denboef@das.nl / mobiel: 06 53867888

DAS

plaats:
Den Haag
website:
www.das.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234