TravelXL lanceert: één site met 15 reisaanbieders

Met de aanvang van het zomerboekingsseizoen lanceert TravelXL één website waarbij de consument een keuze kan maken uit de 15 grootste reisaanbieders uit Nederland en Duitsland. De keuze bestaat uit organisaties als Holland International, Arke, Neckermann, VrijUit, OAD reizen, de Jong Intra vakanties, Alltours en vele anderen. Hiervan wordt het complete aanbod getoond dat de klant anders apart op de verschillende sites ziet van deze reisorganisaties. Ook zijn de prijzen hierbij exact hetzelfde van wat de reisorganisaties bieden.

Selectie op basis van 50 criteria
Kan er geen keuze gemaakt worden dan krijgt de klant op de TravelXL website overzichtelijk het aanbod van deze reisorganisaties te zien. Het aanbod wordt dan geselecteerd op prijs, luchthaven van vertrek, kamertype en verzorging. Ook zijn er nog 50 andere selectiecriteria. Bij de 'kassabon' wordt dan getoond welke organisatie de reis uitvoert.

Consument zoekt gemak in het internet doolhof
" TravelXL biedt met de vernieuwde website het gemak dat de moderne consument zoekt. Nu is het niet langer nodig om meerdere websites te bezoeken en te vergelijken omdat het totale aanbod van deze 15 reisorganisaties op één website beschikbaar is", aldus Ronald Raadsheer, woordvoerder van TravelXL.

Internet niet voordeliger dan reisbureau
"Slimme consumenten blijven echter naar onze reisbureaus gaan omdat zij een nog grotere keuze (meer dan 50 aanbieders) bieden dan men ooit zelf op internet kan vinden. Om te laten zien dat internet zeker niet voordeliger is dan boeken op het reisbureau krijgt de klant tevens onze laagste prijsgarantie. Het reisbureau blijft met haar kennis en advies altijd de betrouwbare bron om de vakantie te zoeken en te vinden die het beste bij je past", aldus de woordvoerder.

Meer informatie?
Bel voor inlichtingen met Ronald Raadsheer 06-51063563 of mail naar info@TravelXL.nl

TravelXL

plaats:
Blaricum

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234