Emine Özyenici in dienst bij adviesbureau Berenschot

8 januari 2012 - Per 1 januari 2013 is drs. E.L. (Emine) Özyenici (41 jaar) in dienst getreden als Senior Managing Consultant bij Berenschot. Zij gaat zich bij Berenschot onder meer bezighouden met advies- en interim opdrachten op het terrein van veiligheid en openbaar bestuur.
Emine Özyenici is afkomstig van de Nederlandse politie. Zij was hier werkzaam als kwartiermaker voor de nieuwe Nationale Politie voor de Dienst Informatiemanagement. Zij heeft bij de politie in verschillende functies gewerkt: als lid van de korpsleiding van het regiokorps Midden en West Brabant alsook als waarnemend directeur van het Nederlands Politie Instituut.
Daarvoor heeft Özyenici gewerkt als managing consultant bij Capgemini en als (forensisch) accountant bij KMPG. Emine Özyenici is gespecialiseerd in veiligheid, integriteit en bedrijfsvoering en is veranderkundig geschoold.

Geplaatst in:

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met communicatiemanager Dimphy van der Zanden van Berenschot op 06-53 47 84 50.

Berenschot

plaats:
Utrecht

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234