Sam DeWit lanceert eerste solotrack en videoclip

Rotterdam, 7 januari 2013 - De zanger Sam DeWit, lid van de bekende R&B formatie Re-Play, released zijn allereerste solotrack inclusief clip genaamd "Luv U". De pop/dance track is het resultaat van de samenwerking met de getalenteerde DJ Le Mar.
Het nummer 'Luv U' zal woensdag 9 januari om 19.00 uur via social media worden gelanceerd. Zo zal het onder andere via YouTube en Facebook te beluisteren en te zien zijn.

'Luv U' is te beluisteren via deze link: http://www.soundcloud.com/samdewit/luv-u
Tevens is er een remix gemaakt van het nummer door DJ Gilly Splashmaster die in Suriname reeds een grote hit is: https://soundcloud.com/samdewit/luv-u-sam-dewit-dj-gilly

Sam DeWit: "In mijn persoonlijke ontwikkeling als artiest en zanger is de tijd aangebroken om een volgende stap te zetten. Als lid van Re-Play beleef ik al meer dan 10 jaar vele hoogtepunten op nationaal en international niveau en dat duurt voort. Het heeft mij gevormd als artiest en ik ervaar een persoonlijke groei, die ik nu ga uiten in mijn soloprojecten. In 2013 zal ik meerdere solo tracks uitbrengen. De eerste is 'Luv U', het resultaat van mijn samenwerking met dj Le Mar!" In deze tijd, waar social media centraal staat, kan ik me geen betere release van mijn debuutsingle voorstellen dan via YouTube en Facebook!


Over Sam DeWit
Sam DeWit is een schrijver/producer en zanger met een soulvolle stem. Samen met zijn kompanen van Re-Play heeft hij o.a. 3 TMF awards, 2 gouden en 1 platina album mogen ontvangen. Na 6 albums, 16 videoclips en een aantal top 40 hits en veel meer indrukwekende hoogtepunten viel het even stil in de media rond Re-Play. Dit omdat Re-Play druk bezig was met een theatertour en concerten in het buitenland. Met een vernieuwde website en 2 nieuwe singles laat Re-Play echter weer opnieuw van zich horen.
Maar ook als soloartiest heeft Sam niet stilgezeten en hij heeft samen met verschillende producers en dj's een aantal veelbelovende tracks opgenomen die hij de komende tijd zal releasen.
Sam blijft naast zijn soloprojecten overigens deel uit maken van Re-Play waar er ook de komende tijd veel spannende en nieuwe dingen gaan gebeuren.


Over DJ Le Mar
Le Mar is een getalenteerde up coming dj die zijn sporen al heeft verdiend in de Nederlandse club- en party scene. Ook internationaal timmert hij flink aan de weg en wordt steeds vaker voor optredens in het buitenland gevraagd. Verder houdt hij zich intensief bezig met eigen producties waarvan de samenwerking met Sam DeWit een voorbode is van wat we nog van hem kunnen verwachten in 2013.

Sam DeWit

plaats:
Rotterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234