goMICE opent derde vestiging in Arnhem

De vraag naar Meetings, Incentives, Congressen en Events (MICE) voor klanten en medewerkers is sinds de crisis weer sterk toegenomen. Opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen aan de beleving, terwijl budgetten nauwelijks toenemen. Dat vraagt om veel creativiteit en goed kostenmanagement. Deze ontwikkeling wordt bevestigd door de snelle groei van de organisator van zakelijke groepsreizen goMICE, die naast de vestigingen in Rotterdam en Goes nu ook een kantoor in Arnhem opent.

Anita van Maanen, directeur goMICE: “We openen nu een kantoor in Arnhem omdat we steeds meer aanvragen voor zakelijke groepsreizen, zoals incentives, maar ook meetings, congressen en events,  uit het oosten van Nederland ontvangen. Deze aanvragen komen vooral uit de agrarische sector, de transport & logistiek en de industrie. Het is onze missie om het meest innovatieve MICE organisatiebureau te zijn en de norm binnen onze branche te overschrijden als het gaat om professionaliteit, originaliteit en inventiviteit. Door persoonlijk contact met de klant kunnen we lokale verschillen in behoefte, hoe klein ook, goed begrijpen en daarop inspelen. Daarvoor moeten we dichtbij die klant te zitten. Na de aanvraag houden we alle inkoop en uitvoering in eigen hand. We werken niet met tussenkomst van derden, ook niet op de bestemming, zodat we de kwaliteit kunnen garanderen die we beloven. Bovendien werkt dat in de meeste gevallen ook kostenbesparend.”

Geplaatst in:

goMICE is opgericht door Anita van Maanen en Rob Jansen en die al meer dan 14 jaar ervaring hebben met het organiseren van zakenreizen op maat. Bij de vestigingen in Rotterdam, Goes en Arnhem werken ruim 40 medewerkers aan de organisatie van zakelijke groepsreizen, meetings, incentives, congressen en events. Het bedrijf is aangesloten op het wereldwijde netwerk van Uniglobe Travel met vestigingen in meer dan 60 landen en het hoofdkantoor in Canada.

goMICE

plaats:
Arnhem
website:
https://gomice.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234