Kerstboomwissel op bestelling via social media

Onder het motto 'Kerstboom eruit, Kamerplant erin' rijdt op 3 en 4 januari een speciaal team door het land om op bestelling bij mensen thuis de kerstboom gratis om te wisselen voor een mooie kamerplant. Uit onderzoek* blijkt dat Nederlanders erg gehecht zijn aan hun kerstboom. Als de boom begin januari is opgeruimd, is de ongezellige lege plek die achterblijft veel Nederlanders een doorn in het oog.

Bloemenbureau Holland wil met de actie 'Kerstboom eruit, Kamerplant erin' Nederlanders laten zien dat een kamerplant de perfecte vervanger is van de kerstboom. Een speciaal team helpt de lege plek die de kerstboom achterlaat op te vullen. De Areca, Woonplant van de maand januari, is de vervanger waarmee het team het land intrekt.

Omwisselactie
Iedereen die via Twitter (#kerstboomeruitkamerplanterin) of Facebook (www.facebook.com/mooiwatplantendoen) een foto van zijn of haar kerstboom deelt, maakt kans op een kerstboomwissel. Op dezelfde Facebookpagina (https://www.facebook.com/Mooiwatplantendoen/app_190322544333196) is ook live te volgen waar het 'Kerstboom eruit, Kamerplant erin'-team zich op dat moment bevindt. Daar kunnen mensen ook direct een beroep doen op het team om hun kerstboom om te laten wisselen door een kamerplant.
Op 3 januari kunnen mensen in Utrecht en Arnhem hun kerstboom laten omwisselen voor een kamerplant. En op 4 januari doet het team Rotterdam en Den Haag aan.

Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met:
Manirma Vries - m.vries@bloemenbureauholland.nl
tel. 0174 - 72 7034

Bloemenbureau Holland

plaats:
Honselersdijk
website:
http://www.bloemenbureauholland.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234