Pensioenfonds Houtverwerkende Industrie en Jachtbouw een feit

Vanaf 1 januari 2013 gaan het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houtverwerkende Industrie en het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Waterrecreatie en de Kunststoffen en Houten Jachtbouw samen verder als één pensioenfonds.

Voorbereid op de toekomst
Door samen verder te gaan ontstaat er één sterker, nieuw pensioenfonds. Hierdoor kan het nieuwe pensioenfonds efficiënter werken en de kosten over een grotere groep deelnemers verdelen. Zo is het fonds beter voorbereid op de toekomst.

Profiel van Pensioenfonds Houtverwerkende Industrie en Jachtbouw
Het totaal belegd vermogen van het pensioenfonds bedraagt per 1 januari circa Euro 350 miljoen. Het fonds heeft vanaf 1 januari 2013 460 aangesloten werkgevers, 4700 deelnemers en 9500 gewezen deelnemers/slapers. Het fonds keert pensioenen uit aan 2800 pensioengerechtigden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Peter Schuil, werkgeversvoorzitter
T: 06 11 71 53 35

Ton Heijnen, werknemersvoorzitter
T: 06 53 37 50 51

Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houtverwerkende Industrie en Bedrijfstakpensioenfonds voor de sector Waterrecreatie en de Kunststoffen- en Jouten Jachtbouw

plaats:
De Meern

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234