Documentaire Het Metropole Orkest - Spelen met vuur

MAX zendt op zondag 6 januari om 15.00 uur de documentaire Het Metropole Orkest - Spelen met vuur uit. "Het Metropole Orkest - Spelen met vuur" vertelt het verhaal van het belangrijkste en grootste professionele jazz- en pop orkest ter wereld. Een muzikale reis door de tijd, waarbij we dirigenten als Dolf van der Linden, Rogier van Otterloo en Dick Bakker aan het werk zien.

Het Metropole Orkest bracht nationale en internationale grootheden als Ella Fitzgerald, Karin Bloemen, Greetje Kauffeld en Al Jarreau tot de toppen van hun kunnen.

Als omroeporkest speelde het 'Metro' de soundtrack bij de mooiste herinneringen van de Nederlandse Tv-kijker. "Het Metropole Orkest - Spelen met vuur" onderschrijft het belang van dit waardevolle orkest, dat, door de omroepbezuinigingen, op het punt stond te verdwijnen. Aan de hand van verhalen van de musici, die anders alleen van zich laten horen via hun muziekinstrument, krijgen we een kijkje in keuken van een legendarisch omroeporkest.

MAX: Het Metropole Orkest - Spelen met vuur
Zondag 6 januari om 15.00 uur op NED1
www.best24.nl
www.omroepmax.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met Sanne Rademaker via 035-677 54 09 of sanne.rademaker@omroepmax.nl

Omroep MAX

plaats:
Hilversum
website:
http://www.omroepmax.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234