Pouw Automotive Groep breidt uit met Peugeot in Haarlem / Velserbroek

BLARICUM - Pouw Automotive Groep breidt haar Peugeot activiteiten uit door toevoeging van de regio Haarlem/Velserbroek aan haar bestaande Peugeot-organisatie. Pouw is al vertegenwoordigd met Peugeot dealerschappen in de regio's Leiden, Bollenstreek, Hoofddorp en groot Amsterdam. De uitbreiding past goed in de toekomstvisie van importeur Peugeot Nederland en is een logische volgende stap in de groeistrategie van Pouw Automotive Groep.

In deze strategie staat de 'Pouw Mobiliteitscirkel' centraal. De landelijke kernactiviteiten van Pouw bestaan behalve uit dealerbedrijven verder uit leasing en schadeherstel. Pouw beschikt over occasioncentra, bedrijfswagencentra en een landelijke corporate fleetsales divisie voor de zakelijk markt. Dienstverlening op het gebied van financieringen, verzekeringen en verhuur maakt de cirkel rond. Daarmee profileert Pouw zich steeds nadrukkelijker als landelijk automotive dienstverlener.

Regio Haarlem / Velserbroek werd voorheen aangestuurd door De Jong's Autobedrijven, dat zich in de toekomst zal richten op haar overige automotive bedrijven.

Geplaatst in:

Voor vragen kunt u contact opnemen met Dries Jan Snoodijk/CFO, Pouw Automotive Groep.
Bereikbaar onder nummer: 06 - 22 69 20 80 of per e-mail: aj.snoodijk@pouwautomotivegroep.nl

Pouw Automotive Groep

plaats:
Blaricum
website:
http://www.pouwautomotivegroep.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234