Een nieuwe website voor openingstijden.nl

De grootse openingstijden website van Nederland heeft een nieuw, handig en fris jasje!

Den Haag, 20121123 --
Nederlands grootste openingstijden website, openingstijden.nl, heeft een fris nieuw uiterlijk gekregen. Er is meer aandacht voor winkelgegevens en buurt informatie. Ook zijn de navigatie en zoekfunctie vernieuwd, gegevens worden nu nog beter afgestemd op uw locatie.


U heeft het de afgelopen week misschien al gezien tijdens een bezoek aan openingstijden.nl: de website is totaal vernieuwd. Het nieuwe uiterlijk van de website is overzichtelijker en rustiger, belangrijke gegevens worden duidelijker weergegeven. De beschikbare informatie bestaat nu niet alleen meer uit openingstijden en adresgegevens. Vanaf heden vindt u ook actuele informatie over koopzondagen en koopavonden van uw favoriete winkels en steden.

Er zijn in Nederland honderden woonboulevards en winkelcentra maar er was tot op heden geen plek waar je een duidelijk overzicht kon vinden van al deze locaties. Ook al deze informatie vindt u nu gemakkelijk terug op onze website.

Het navigeren, gaat nu nog makkelijker en ook de zoekfunctie is vernieuwd. U kunt met uw postcode en huisnummer zoeken in uw directe omgeving, de snelste route wordt vervolgens automatisch voor u berekend.

De module voor bedrijfseigenaren om al deze winkelgegevens te kunnen beheren is eveneens vernieuwd. Winkel -en bedrijfseigenaren kunnen zichzelf nog altijd kosteloos inschrijven en gratis hun openingstijden, koopzondag en koopavond gegevens promoten.

In december lanceren we ook een nieuwe versie van de gratis openingstijden-app, de oude versie hebben we inmiddels uit de apple-store gehaald.

Bekijk de nieuwe website op openingstijden.nl

Openingstijden.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234