Nieuwe Wolfgang 'multi purpose' phone

Android 2.3, Multi Touch én Qwerty toetsenbord
Nieuwe Wolfgang 'multi purpose' phone


Met een nieuwe vormgeving, volwaardig Qwerty toetsenbord, 2.8inch Multi Touch screen én Android 2.3 brengt ALDI vanaf 1 december een flink uitgebreide versie van de succesvolle Wolfgang AT-AS28D op de markt.

Eric Schouten, directeur van Ambiance Technology: "Dit toestel is ons antwoord op de vraag van veel vooral jonge consumenten om een multi purpose social media telefoon. Dus met volledig toetsenbord, VGA camera voor video chat maar óók met de Android Touch faciliteiten. Tel je daar de winkelprijs van 99 euro 99 bij op, dan verwachten we hiermee wederom een succesvol model op de markt te zetten."

Social Media Phone
Deze nieuw vormgegeven simlockvrije social media phone heeft net als de andere Wolfgang toestellen van ALDI een dual sim-slot. Het scherm is een 2.8 inch Multi Touchscreen met QVGA resolutie. Het toestel heeft verder Wifi, GPS, een MTK MT6573 processor en 512MB geheugen. Het besturingssysteem is Android 2.3.
De smartphone is voorzien van twee camera's met een 3.2 mp camera aan de achterzijde.

Deze Wolfgang AT-AQ28D is vanaf 1 december bij de ALDI filialen verkrijgbaar.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234