Polis komt uit de kast

Den Bosch, 23 november 2012 - De autoverzekering is een grote kostenpost, gemiddeld betalen we 450 euro per jaar. Toch verdwijnt de polis van de autoverzekering bij 80% van de Nederlanders in de la of de bekende polismap terwijl consumenten honderden euro's kunnen besparen. Allsecur autoverzekeringen doopte daarom de maand november om tot de maand van Het Grote Besparen. Het effect is na ruim twee weken al meetbaar: er zijn nu al twee keer zoveel premieberekeningen bij Allsecur gemaakt.

De voorgenomen maatregelen van het kabinet om te bezuinigen raakt iedere Nederlander. Dit besef dringt langzaam door en lijkt zelfs de aandacht op financiële producten te leggen. De drang om te besparen wordt bij veel consumenten steeds groter. Allsecur ziet sinds begin november een toename van 75% aan telefoontjes en twee keer zoveel websitebezoek.

Johan Van den Neste, marketing manager Allsecur autoverzekeringen: "In de eerste twee weken van de campagne zagen wij al een verdubbeling van het aantal premieberekeningen. Deze lijn stijgt nog verder. De mensen die in de afgelopen periode ons belden, bespaarden gemiddeld 180 euro per jaar. Het NMa riep dit bedrag in oktober ook al. Dat is toch snel verdiend met sinterklaasavond voor de deur. De forse verhoging van ruim 11% van de assurantiebelasting in 2013 zorgt er ook voor dat de consument gaat rekenen. Wij merken het hier volop: de broekriem wordt op alle fronten aangetrokken."

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Anja van Dijk
T: 06 - 10 40 5410
E: anja.vandijk@allsecur.nl

Over Allsecur
Allsecur is onderdeel van Allianz Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld met ruim 75 miljoen klanten. Wereldwijd dragen zo'n 155.000 medewerkers in ruim 70 landen bij aan het behoud van de leidende positie van Allianz. Als een van de grootste spelers, ontwikkelde Allsecur zich vanaf 2008 als dé expert in autoverzekeringen. Allsecur opereert in Nederland onder eigen naam en organisatiestructuur. Consumenten kunnen zelf via de website of via het customer contact center een autoverzekering afsluiten. Voor de vierde keer op rij wint Allsecur de 'Beste Keuze Award' van de Verzekeringssite.nl, een waardering voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Allsecur ontving voor de tweede keer de 'Independer Award', de populariteitsprijs 'meest gekozen autoverzekering' van vergelijkingssite Independer.nl. Ook ontving Allsecur in 2012 het keurmerk 'Heldere Polisvoorwaarden'. Voor meer informatie over Allsecur, ga naar: www.allsecur.nl.

Allsecur B.V.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234