Sinterklaas ziet Pieten in verwarring in Museon

Op zondag 2 december tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het Haagse Museon vereerd met een bezoek van Sinterklaas. Het museum heeft uit betrouwbare bron vernomen dat de Zwarte Pieten die dag in uiterste verwarring zullen zijn. De Pieten gaan onbedoeld met een magische botsauto een tijdreis maken door verschillende perioden uit het bestaan van de aarde, waarbij zij de meest uiteenlopende locaties zullen aandoen. Een reis van de Prehistorie naar de Romeinen, van het Poolgebied naar de Arabische wereld. Het wordt allemaal duidelijk in de film Zwarte Piet en de Tijdmachine, die in aanwezigheid van Sinterklaas aan het publiek wordt vertoond. Sinterklaas nodigt op deze dag alle kinderen en hun ouders uit in het Museon. Toegang is gratis op vertoon van het Museon entreebewijs, inclusief warme chocolademelk en een leuke verrassing!

Museon, museum voor cultuur en wetenschap
Het Museon is een interactief museum voor cultuur en wetenschap met een educatieve missie en een interdisciplinaire benadering. Het Museon wil mensen inspireren om de wereld te ontdekken en met respect te behandelen. Deze activiteit is tot stand gekomen i.s.m. de Stichting Vrienden van Sint Nicolaas.

Inlichtingen en fotomateriaal bij Rob de Winter
Telefoon: 070-3381421 / 06 10905384
Email: rdwinter@museon.nl

MUSEON
STADHOUDERSLAAN 37
2517 HV DEN HAAG
TELEFOON
070-3381338
INTERNET
WWW.MUSEON.NL

GEOPEND
DINSDAG T/M ZONDAG VAN
11.00 TOT 17.00 UUR
IN SCHOOLVAKANTIES OOK OP MAANDAG GEOPEND

OV
TRAM 17 BUS 24

Museon

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234