Wörgl is weer het toneel van het 2e Austrian MINI WEEKEND van 8 - 9 juni 2013

WORGL, Austria, November 22, 2012 /PRNewswire/ --- Een contrastrijk programma met veel wedstrijden, fun & lifestyle staat je te wachten tijdens 2 volgepakte dagen met gelijkgezinden en MINI liefhebbers.
- Cross reference: Picture is available via epa european pressphoto agency (http://www.epa.eu) -
De opening is op 8 juni vanaf 9.00 uur - ontmoetingspunt bij het City Center Wörgl Vanaf 9.00 uur worden alle gasten en deelnemers met een glas sekt bij het City Center in de Bahnhofstrasse van Wörgl welkom geheten. Vanaf nu kunt u zich ook meteen registreren en het programma- en de deelnameformulieren in ontvangst nemen.
Prijsuitreiking "on top of the mountains"/Kraftalm
De winaar van het 2e AUSTRIAN MINI WEEKEND totaal (MINI PULL/MINI WIPPE/MINI CLIMB/MINI BOWL) krijgt prachtige prijzen in de vorm van een RMS Tuning waardebon van EUR 250,-- en inkoopbonnen van de stad Wörgl ter waarde van EUR 150,--. De winnaars van de afzonderlijke MINI Style Events (MINI LOOP/MINI CLIMB) krijgen inkoopbonnen van de stad Wörgl ter waarde van EUR 150,--.
Dus meld je aan voor het ultieme FUN-weekend - kom je uit de omgeving, dan kost de deelname als totaalpakket 38,-- Euro. Hiernaast kunnen de evenementen MINI LOOP en MINI CLIMB nog extra geboekt worden voor EUR 15,-- per activiteit. Ook hier worden de winnaars van de afzonderlijke wedstrijden beloond met prijzen ter hoogte van EUR 150,-- aan inkoopbonnen van de stad Wörgl. Gasten die van verder weg komen, biedt de vakantieregio Hohe Salve Packages met overnachtingen inclusief ontbijt aan.
Het aantal deelnemers is beperkt! Dus boek snel! Boekingen en reserveringen onder http://www.miniweekend.at en info@miniweekend.at
Links: http://www.miniweekend.at
De organisatoren - vakantieregio Hohe Salve & Wörgllive - verheugen zich op een buitengewoon weekend met jullie!

Ferienregion Hohe Salve
Bahnhofstr, 4a
A-6300 Wörgl
Tel.: +43-5332-76007
http://www.hohe-salve.com
info@hohe-salve.com
Ferienregion Hohe Salve

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234