Midden-Delflander wint 2 ton met Lotto

Rijswijk, 20 november 2012 - Een man uit de gemeente Midden-Delfland heeft met Cijferspel, het extra loterijspel van Lotto, de hoofdprijs van 200.000 euro gewonnen. De winnaar kocht zijn winnende Lottolot bij Tabakspeciaalzaak Rijkers aan de Koningshoek 92501 in Maassluis.

De man won de hoofdprijs tijdens de trekking van 3 november j.l. Hij kwam er echter pas afgelopen weekend achter dat hij de prijs gewonnen had, toen hij in de winkel zijn nieuwe Lottoloten kocht. "Ik koop elke zaterdag een Lottolot en laat dan meteen mijn loten van de week ervoor controleren in de winkel. Het was natuurlijk een grote verrassing toen bleek dat ik de hoofdprijs van twee ton had gewonnen! Van het prijzengeld geef ik wat aan mijn kinderen en kleinkinderen," aldus de gelukkige winnaar.

Aanstaande zaterdag 24 november staat de Lotto jackpot op 10 miljoen euro. De hoofdprijs van Cijferspel is komende zaterdag, zoals elke week weer 200.000 euro.

Iedereen wint met Lotto
Niet alleen spelers van Lotto winnen met Lotto, maar ook goede doelen winnen. Lotto is een merk van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC*NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

De Lotto

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234