TEDx sprekers en auteurs Dan Ariely en Paul J. Zak bij ABC

ABC is er trots op om twee bijzondere TEDx auteurs te mogen verwelkomen:

Dan Ariely
De NYTimes bestselling auteur Dan Ariely zal zijn opwachting maken bij ABC op 30 november om te vertellen over zijn bevindingen zoals beschreven in zijn nieuwste boek: The Honest Truth About Dishonesty: How We Lie to Everyone-Especially Ourselves.

De meeste van ons denken dat we eerlijk zijn, maar wat blijkt, we zijn allemaal bedriegers. En Ariely komt met het bewijs hiervoor! Met zijn unieke inzichten en innovatief onderzoek zal Ariely je overtuigen wanneer we bijvoorbeeld liegen en waarom we regelmatig de waarheid verdraaien.

Ariely zal in de middag een lezing houden bij TedX en in de avond een verkorte versie van deze lezing geven in de ABC Treehouse om 19.30. Hij zal daarnaast vragen van het publiek beantwoorden en signeren.

Paul J. Zak
Hoogleraar economie, psychologie en management Paul J. Zak zal op zondagmiddag 2 december, om 16.00 naar de ABC Treehouse komen voor zijn interactieve lezing: Vampire for Love.

Door middel van een aantal interactieve experimenten zal Paul Zak zijn theorieën zoals beschreven in zijn boek The Moral Molecule verduidelijken. Wat doet bijvoorbeeld de stimulatie van het oxytocine (liefdes) hormoon met onze hersenen?

Meer informatie en links (in het Engels) aangaande deze bijzondere events kunt u vinden op de ABC eventpagina's van Dan Ariely and Paul J. Zak: zie links onderaan dit persbericht.

Let op: Beide lezingen zijn in het Engels.

Een ticket voor een van de lezingen kost Euro7,50. Tickets kunnen gekocht worden voor aanvang van de lezing aan de deur van de ABC Treehouse. De lezingen kunnen gratis bezocht worden met bewijs van aanschaf (bon) van het boek van de auteur bij ABC.
Omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, is het raadzaam een reservering te maken op de website van de American Book Center: www.abc.nl/events

Contact:

Dan Ariely:
Rick Lightstone:
0652625101
Rick@abc.nl

Paul J. Zak:
Lynn Kaplanian Buller
0654 787 565
Lynn@abc.nl

ABC Treehouse: Voetboogstraat 11, 1012 XK Amsterdam

The American Book Center

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234