Organisatiewijziging IOB per 1 januari 2013

Op 1 januari 2013 ondergaat IOB Oudewater een naams- en organisatie wijziging. De vestiging zal los van de IOB organisatie gaan opereren onder de naam Promad bv. Rob Stekelenburg, mede aandeelhouder, zal het 50% belang van IOB in zijn organisatie overnemen. Promad bv zal zich weer meer gaan richten op het projectmanagement en projectontwikkeling. Dit besluit is in goed overleg en met wederzijds begrip genomen.

Voor de huidige klanten van IOB en de klanten van Oudewater, lees Promad, verandert de dienstverlening niet. IOB en Promad blijven alle huidige activiteiten voortzetten. Daarnaast blijft het aanbod en de kwaliteit van de verschillende specialismen gewaarborgd.

IOB en Promad kijken uit naar nieuwe samenwerkingen en hebben vertrouwen in een toekomst waarin ze niet meer bij elkaar horen, maar elkaar zeker niet uit het oog verliezen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met IOB, Jeroen Postma of Lianne van Drom, telefoon 0181 318122 of e-mail communicatie@iob.nl

IOB

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234