SieradenSpot.nl start vergelijkingssite voor horloges en sieraden

Een mooi horloge of sieraad voor de beste prijs

Amsterdam, 19 november 2012 - SieradenSpot.nl lanceerde vorige maand haar nieuwe vergelijkingssite, gericht op het vinden van het juiste sieraad of horloge, tegen de meest aantrekkelijke voorwaarden. Door de opkomst van steeds meer webwinkels in deze branche, komen de prijzen onder druk te staan en zal de consument met behulp van deze vergelijkingssite gaan profiteren van deze nieuwe service. De gebruiksvriendelijke website zorgt ervoor dat de consument snel en eenvoudig kan zoeken en vergelijken.

De verwachting is dat SieradenSpot.nl in korte tijd uit zal groeien tot dé vergelijkingssite voor horloges en sieraden. Medio eind november verwacht SieradenSpot.nl al een groot aantal horloges en sieraden aan te kunnen bieden, die op basis van verschillende factoren met elkaar vergeleken kunnen worden. Mits in het bezit van een geldig webwinkel-keurmerk, zullen alle webwinkels, actief in deze branche, eind 2012 deel uitmaken van het complete aanbod van SieradenSpot.nl.

Sieradenspot.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234