Fries wint tweede keer Toto Jackpot

Een man uit de gemeente Tietjerksteradeel heeft de Toto-13 Jackpot gewonnen van 50.101,39 euro. In juni van dit jaar won hij ook de Toto-13 Jackpot die toen 31.550,83 euro bedroeg. De winnaar zette zijn weddenschap in bij Primera Burgum aan Markt 61 in Burgum.

"De man speelt al sinds de jaren 70 Toto-13. "In die tijd won ik geregeld prijzen en ook een keer de Toto-13 Jackpot van 6000 gulden. Het was toen makkelijker. Er waren een paar hele sterke clubs, waarvan je wist dat die altijd wonnen. Nu is dat anders. Clubs zijn meer aan elkaar gewaagd en er zijn ook veel buitenlandse wedstrijden toegevoegd. Ik speel vaak samen Toto. Dan overleg ik wat we in gaan vullen. Ik volg het voetbal op de voet en bewaar zelfs alle uitslagen van buitenlandse wedstrijden. De uitslag van deze Toto-13 checkte ik op teletekst na de beslissende wedstrijd Chelsea - Liverpool, die eindigde in 1-1. En zo moest het zijn, ik had alle 13 goed!" aldus de gelukkige winnaar.

Toto-13
Bij het spel Toto-13 voorspellen deelnemers de resultaten van 13 voetbalwedstrijden, waarin ze aangeven of de thuisspelende club wint, verliest of gelijk speelt. Bij de juiste voorspelling van alle 13 wedstrijden wordt de Jackpot gewonnen. Ook bij 12 en 11 juiste voorspellingen wordt een geldprijs gewonnen. Meespelen met Toto kan al vanaf 1 euro bij de tabakswinkelier en boekhandel of via www.toto.nl.

De Toto-13 Jackpot bedraagt minimaal 10.000 euro.

Toto hoofdsponsor Nederlands amateurvoetbal
Toto draagt jaarlijks een groot bedrag aan het amateurvoetbal af via de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB). In 2011 doneerde Toto een recordbedrag van ruim 4 miljoen euro. Toto is een onderdeel van De Lotto, die sinds haar oprichting in 1961 meer dan 1,3 miljard euro aan de Nederlandse sport heeft afgedragen via het NOC*NSF. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting circa 500 miljoen euro afgedragen.

De Lotto

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234