Kleinschalige wellness komt op stoom

Kleinschalige wellness komt op stoom
Vakantiehuizen met eigen sauna, jacuzzi of stoombad

Eindhoven, 15 november 2012 - Wel wellness, geen vreemden. Dat is wat een steeds groter wordende groep Nederlanders wenst. Vakantiehuizenspecialist Belvilla ziet dat terug in de populariteit van haar vakantiewoningen met wellness-faciliteiten. Zeker met de wintermaanden op komst is een sauna of jacuzzi letterlijk een warm welkom in een vakantiehuis, bijvoorbeeld op de wintersport, maar ook voor een weekendje dichtbij.

Bubbelen met bekenden
Op de nieuwe themapagina wellness (www.belvilla.nl/wellness) biedt Belvilla suggesties voor een verblijf in een vakantiehuis met bijvoorbeeld een sauna, jacuzzi of Turks stoombad. Door te kiezen voor een vakantiehuis dat deze faciliteiten privé aanbiedt, kun je in de jacuzzi bubbelen met enkel bekenden. Voor mensen met 'blootvrees' is dat extra prettig.

Wellness op vakantie welkome aanvulling
Uit onderzoek blijkt dat wellness vaak wordt ondernomen met partner, gezin of familie, waarbij vooral de sauna populair is. Ontspanning, uitrusten en beleving staan voorop en combineren perfect met een (korte) vakantie. Alhoewel wellness bij het boeken van een vakantie veelal niet het hoofddoel is, wordt dit ontspanningselement wel gezien als welkome aanvulling. De sauna of het stoombad vormen een ideale locatie om tot rust te komen na de vele indrukken van een vakantiedag.

Weekendje wellness
Onderzoek toont aan dat vooral vrouwen waarde hechten aan wellness. Voor bijvoorbeeld een vriendinnenweekend is een vakantiehuis met wellnessfaciliteiten dan ook zeer welkom. Een mooi suggestie daarvoor is Ostend Guesthouse, een stadswoning in Oostende aan de Belgische kust, waar in het souterrain een ontspanningsruimte is ingericht. Stad, strand en wellness geven zo de mogelijkheid voor een divers weekend of weekje. Wellnessvoorzieningen zijn veel te vinden in groepshuizen, bijvoorbeeld in de Ardennen.

Wellness op wintersport
De komende maanden vertrekken weer vele Nederlanders op wintersport. Ook in wintersportchalets zie je steeds meer (privé)wellnessfaciliteiten terug. Overdag actief op de piste en 's avonds ontspannen in de jacuzzi met uitzicht op witgetopte bergen of in de sauna in met een afkoelrondje in de sneeuw.

Wellness bij Belvilla: www.belvilla.nl/wellness

Voor meer informatie en/ of (hi-res) beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Belvilla
Ellen Oude Grotebevelsborg, persvoorlichter
Tel. 040 - 216 36 12
E-mail: Ellen.OudeGrotebevelsborg@leisure-group.eu
Website: www.belvilla.nl/pers en www.belvilla.nl/pers/persberichten/kleinschalige-wellness-komt-op-stoom
Twitter: @Belvilla_pers, http://twitter.com/belvilla_pers

Over Belvilla
Belvilla is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. De reisorganisatie is marktleider in de Benelux en één van de grootste Europese spelers in de vakantiehuizenverhuur. De organisatie bestaat ruim 30 jaar en verzorgt jaarlijks voor 550.000 gasten een verblijf in één van de ruim 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Belvilla onderscheidt zich met unieke, verrassend betaalbare vakantiehuizen op een plaats waar altijd iets te beleven is. Zoeken en boeken gaat eenvoudig op www.belvilla.nl. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.

Belvilla

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234