Nationale feestweek voor de Nederlandse kroket

Kwaliteitskroket voor 1 euro bij ruim duizend horecazaken

Een van Nederlands meest populaire snacks krijgt zijn eigen landelijke feestweek. Royaan, producent van de Kwekkeboom en Van Dobben croquet, organiseert van 17 tot en met 25 november de Nationale Week van de Croquet. Tijdens deze feestelijke week kunnen consumenten bij ruim duizend horecagelegenheden voor 1 euro genieten van een kwaliteitskroket. De echte krokettenfans maken bovendien kans op een snackmoment voor tien personen.

Als producent van kwaliteitskroketten vond Royaan dat het tijd was voor een feestje rondom de van oorsprong meest gegeten snack van het land. De afgelopen weken mobiliseerde het bedrijf daarom tal van horecagelegenheden om deel te nemen aan de Nationale Week van de Croquet. In totaal nemen er ruim 1.000 zaken deel aan de actie, verspreid door heel Nederland. Tijdens de feestweek kost een croquet van Kwekkeboom of Van Dobben in deze horecagelegenheden 1 euro; het favoriete broodje croquet nog maar 1,50 euro.

CEO Bart Bakker van Royaan: "De kroket deed al eeuwen geleden zijn intrede in ons land en is sinds een paar decennia zelfs een van de meest gegeten snacks. We weten dat sommige consumenten zelfs elke week wel een kroket van één van onze merken eten. Met deze feestweek willen we onze vaste schare fans bedanken. En natuurlijk ook de rest van Nederland kennis laten maken met onze kwaliteitskroketten!"

Kroketten eten met vrienden
Bij een nationale feestweek horen traktaties. Om die reden gaat Royaan tijdens de Week van de Croquet op zoek naar het ultieme kroketmoment. Consumenten die liefhebber zijn van kwaliteitskroketten worden uitgedaagd om dit moment op de foto vast te leggen en deze op te sturen naar weekvandecroquet@royaan.nl of te posten op de speciale Facebookpagina. Onder de inzendingen verloot Royaan een speciaal kroketarrangement: een uur gratis snacken voor tien personen in een horecagelegenheid in de buurt.

Meer informatie over de fotowedstrijd is terug te vinden op de Facebookpagina van de Week van de Croquet. Kroketliefhebbers kunnen op deze pagina ook alle deelnemende horecazaken terugvinden.

[Einde bericht]

Royaan Groep (Buitenfood B.V.)

website:
www.royaan.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234