Feestelijke opening van vernieuwde Dixons

Komend weekend viert Dixons een feestje ter ere van de opening van de eerste veertien vestigingen volgens het nieuwe concept. Hierbij worden spectaculaire kortingen op Apple producten gegeven.

Het nieuwe concept betreft niet een kleine stijlwijziging, maar een totaalverandering. Alle producten in de winkel zijn direct en vrijblijvend te ervaren. Dus geen last van opdringerige verkopers die het product uit een vitrine moeten pakken. De indeling van de winkel is ook geheel op de schop gegaan: het draait er nu volledig om beleving. Met een levende moswand en een rainforest aroma haalt Dixons de natuur in huis en er staat verse fairtrade koffie voor de klant klaar.

In de nieuwe Dixonsstijl krijgt Apple een nog prominentere plek in de winkel. Bij Dixons winkels met het nieuwe concept kan de klant altijd terecht voor alle Apple producten. Bij het feestje van aanstaande zaterdag zijn veel Apple producten nergens goedkoper te krijgen. Er wordt dan 10% korting op alle iPods, 150 euro korting euro op alle Macs en tot 50 euro korting op iPads 2 en 3 gegeven. Dixons geeft bovendien als enige in Nederland drie jaar lang garantie op alle producten van Apple.

Het nieuwe concept wordt gefaseerd in alle 150 winkels van Dixons ingevoerd. Omdat de eerste veertien vestigingen inmiddels zijn overgestapt vindt Dixons het tijd voor een feestje. Aanstaande zaterdag, 17 november nodigt Dixons de klant daarom van harte uit voor een drankje in de vestigingen in Amersfoort, Haarlem Schalkwijk, Lelystad, Almere, Katwijk aan zee, Gorinchem, Leiden, Lisse, Nijmegen, Waalwijk, Soest, Zwijndrecht, Drachten en Nieuwegein.

----

Korte versie persbericht:

Almere, 13 november 2012
Feestelijke opening van vernieuwde Dixons vestigingen

Aanstaande zaterdag 17 november viert Dixons een feestje ter ere van de opening van de eerste veertien vestigingen volgens het nieuwe concept. Hierbij worden spectaculaire kortingen op Apple producten gegeven in de vestigingen in Amersfoort, Haarlem Schalkwijk, Lelystad, Almere, Katwijk aan zee, Gorinchem, Leiden, Lisse, Nijmegen, Waalwijk, Soest, Zwijndrecht, Drachten en Nieuwegein.

Noot voor redactie, niet voor publicatie:
Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Jetty Wakker, BAS Group
E: j.wakker@basgroup.nl
T: 036-5293949 extensienr. 4144

Dixons

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234