Rectificatie De Lotto: Cijferspelwinnaar meldt zich na drie maanden

Rectificatie De Lotto: 26-jarige Cijferspelwinnaar meldt zich na drie maanden. Gepubliceerd op ANP op 12 november om 12:08.

Het zojuist verstuurde persbericht '26-jarige vermiste Cijferspelwinnaar meldt zich na drie maanden' bevat een fout. De Lotto jackpot stand van aanstaande zaterdag is geen 97,5 miljoen euro maar moet 9,5 miljoen euro zijn.

-----
Gecorrigeerd persbericht:

Rijswijk, 12 november 2012 - Een 26-jarige man uit Tiel heeft zich vandaag gemeld bij De Lotto om zijn hoofdprijs van Lotto's Cijferspel in ontvangst te nemen. De winnaar won op zaterdag 25 augustus 2012 een bedrag van 200.000 euro tijdens de trekking van Cijferspel. Nadat De Lotto diverse pogingen had gedaan om de abonnee te vinden, lukte het om na drie maanden contact te leggen met de winnaar.

"Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven. Toevallig sprak ik een oud-huisgenoot van me die me vertelde dat er een aantal aangetekende brieven van De Lotto nog op mij lagen te wachten. Ik ben ze direct op gaan halen kon mijn oren niet geloven toen ik hoorde dat ik de hoofdprijs gewonnen had. Ik heb net een half jaar een nieuw huis, dus daar komt het geld iets te laat voor. Maar ik ben nog zo jong, ik zet het eerst op mijn spaarrekening en wil er rustig over nadenken wat ik met het gewonnen bedrag ga doen", aldus de gelukkige winnaar.

Aanstaande zaterdag 17 november staat de Lotto jackpot op 9,5 miljoen euro. De hoofdprijs van Cijferspel is komende zaterdag, zoals elke week weer 200.000 euro.

Iedereen wint met Lotto
Niet alleen spelers van Lotto winnen met Lotto, maar ook goede doelen winnen. Lotto is een merk van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC*NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

De Lotto

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234