Nederland onderschat impact voorlopig regeerakkoord

Van Bruggen Adviesgroep lanceert gratis informatienummer 0800 - 9000

Apeldoorn, 12 november 2012 - De kabinetsplannen hebben aanzienlijke gevolgen voor de huizenkoper én de huiseigenaar. Van Bruggen Adviesgroep merkt in de praktijk dat de meeste Nederlanders de gevolgen van de voorgestelde maatregelen voor de hypotheek- en woningmarkt niet overzien en niet meer kunnen volgen. Om mensen te informeren heeft Van Bruggen Adviesgroep tijdelijk een gratis informatienummer geopend: 0800 - 9000.

Pieter van Tuinen, algemeen directeur van Van Bruggen Adviesgroep: "De kabinetsplannen zorgen ervoor dat de maandlasten voor huizenkopers volgend jaar tot wel 20% hoger uitvallen. Ook voor huiseigenaren kunnen de gevolgen verstrekkend zijn zonder dat zij zich dit realiseren. Kijk bijvoorbeeld naar het omzetten van een woekerspolis of beleggershypotheek naar bijvoorbeeld banksparen. Nu kan er nog onbelast vermogen worden opgebouwd in box 1. Na 1 januari 2013 is dit niet meer mogelijk zoals het er nu uitziet. Over 30 jaar bekeken scheelt dit een huishouden duizenden euro's."

Voor huizenkopers en -bezitters met vragen over de gevolgen van de kabinetsplannen heeft Van Bruggen Adviesgroep tijdelijk een gratis informatienummer geopend. Via 0800 - 9000 krijgt de beller gelijk een financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep aan de lijn die alle hypotheekvragen kan beantwoorden. 0800 - 9000 is op werkdagen te bereiken van 9 tot 21 uur.


Van Bruggen Adviesgroep
Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke organisatie van onafhankelijke, financieel adviseurs. Van Bruggen Adviesgroep is opgericht door Hans van Bruggen en uitgegroeid tot één van de grotere onafhankelijke aanbieders van financiële diensten in Nederland. Elke financieel adviseur voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en is een deskundige in zijn vakgebied. Van Bruggen Adviesgroep mag dan ook het Keurmerk van de Stichting Keurmerk Hypotheek Bemiddeling voeren, dat door verschillende onafhankelijke partijen is opgesteld en garant staat voor betrouwbare en deskundige hypotheek-bemiddeling. Van Bruggen Adviesgroep wil zich onderscheiden door haar betrokkenheid, expertise en een solide en onafhankelijk totaaladvies dat precies aansluit bij iemands persoonlijke situatie. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de huidige situatie, maar vooral ook naar de toekomst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Yvon Rooth, Manager Marketing & Communicatie
Tel: 055 - 580 55 45

van Bruggen Adviesgroep

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234