De heer R.M.M. Boelen treedt terug als lid van de Raad van Commissarissen van Ballast Nedam N.V.

NIEUWEGEIN, Nederland, November 9, 2012 /PRNewswire/ --De heer Boelen heeft te kennen gegeven dat hij om persoonlijke redenen per 30 november 2012 terug treedt als lid van de Raad van Commissarissen van Ballast Nedam N.V.
De Raad van Commissarissen respecteert deze beslissing en bedankt de heer Boelen voor zijn getoonde inzet als commissaris van Ballast Nedam.
Ballast Nedam werkt aan integrale projecten in Nederland op de vier werkgebieden huisvesting, mobiliteit, energie en natuur. Binnen deze focus richten we ons op de nichemarkten industriebouw, offshore windmolens, secundaire grondstoffen en alternatieve brandstoffen. Op een aantal expertisegebieden zijn we ook internationaal actief. Het aandeel Ballast Nedam is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index (AScX) van NYSE Euronext.
Ballast Nedam kiest voor levenscyclus denken en doen: wij ontwikkelen, realiseren, beheren en hergebruiken. We zijn langdurig betrokken bij beheer, onderhoud en exploitatie van projecten en organiseren financiële haalbaarheid. Onze toeleverende en specialistische bedrijven leveren onderscheidend vermogen door innovatie, kostenleiderschap en inkoopkracht. Het aanbod van Ballast Nedam verschuift naar specifieke product-marktcombinaties met meer toegevoegde waarde.
Ballast Nedam realiseert blijvende kwaliteit in combinatie met lagere levenscycluskosten voor haar klanten en de samenleving. http://www.ballast-nedam.nl


Ballast Nedam NV


CONTACT: Noot voor de redactie: Meer informatie: Ballast Nedam N.V., Adrievan Kessel, telefoonnummer +31(030)285-41-61/(06)22-45-71-85

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234