StepStone en Elsevier gaan samenwerking aan

StepStone (www.stepstone.nl) gaat een bijzondere samenwerking aan met Elsevier. Vanaf deze week is StepStone exclusief verantwoordelijk voor de vacatures op de website van Elsevier (www.elsevier.nl) en Beurs (beurs.nl). Tot voor kort werd deze positie ingevuld door Monsterboard. StepStone richt zich op hoger opgeleiden in de categorieën sales, marketing, finance, ICT en engineering, management, gezondheidszorg en HR. De vacatures van StepStone sluiten dan ook perfect aan bij het profiel van de bezoekers van elsevier.nl

Piet Derriks, directeur van StepStone Nederland:"Deze samenwerking is een uitzonderlijk goede match. De bezoekers van elsevier.nl zullen een perfect aansluitend aanbod van vacatures zien. De vacatures van StepStone's klanten worden nu ook bekeken door de vele bezoekers van elsevier.nl. Dankzij dit partnership slaagt StepStone weer een stukje beter in haar doelstelling: het bij elkaar brengen van goede kandidaten en mooie vacatures."


Over StepStone
StepStone, opgericht in 1996, is een van de meest succesvolle online vacaturesites van Europa. Met meer dan 24,6 miljoen bezoekers en meer dan 299.000 banen per maand, is StepStone, inclusief TotalJobs in Groot Brittannië, één van de sterkste online vacatures portals in de Europese markt. Alles wat StepStone doet, gaat volgens één doel: nauwkeurig de beste organisaties aan de beste kandidaten koppelen. StepStone heeft ongeveer 900 medewerkers werkzaam in negen landen, met als doel de hoogste kwaliteit van dienstverlening te leveren aan al haar klanten, variërend van kleine lokale spelers tot grote mondiale bedrijven binnen alle industriële sectoren. Meer dan 47.000 gerenommeerde bedrijven, zoals Deutsche Telekom, Siemens, Deloitte en Daimler, maken in negen Europese landen met succes gebruik van StepStone voor de werving van gekwalificeerde specialisten en uitvoerende medewerkers. StepStone is aangesloten bij "The Network" en maakt het voor klanten daarmee ook mogelijk om werknemers te vinden in meer dan 125 landen. StepStone is onderdeel van het job board portfolio van Axel Springer Digital Classifieds GmbH.

Persbericht uitgegeven door StepStone
Contactpersoon: MirjamAardoom
Email: mirjam.aardoom@stepstone.nl
Telefoon: 071-57 30 431

StepStone

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234