Restaurant Allemansgeest in Voorschoten maakt snelle doorstart

VOORSCHOTEN, 20121109 -- Ruim een week na uitspraak van het faillissement is de doorstart van het bekende Restaurant Allemansgeest in Voorschoten gerealiseerd. Het restaurant zal onder leiding van de bij veel bezoekers bekende gastheer en nieuwe eigenaar Francis Borsje, een nieuwe start maken. Het keukenteam onder leiding van chef Jan van Zuylen zal meegaan in de doorstart.

De nieuwe eigenaar, Francis Borsje heeft twintig jaar ervaring in het restaurantvak en is enthousiast over de mogelijkheden van de locatie: "Wij zullen de nodige investeringen gaan doen om de prachtige locatie van Restaurant Allemansgeest nog meer aansprekend te maken voor haar gasten. De komende maanden zullen wij werken aan de uitwerking hiervan, zodat wij onze gasten vanaf mei/juni alle dagen van de week, binnen en buiten, in een vernieuwde omgeving kunnen begroeten. Ik dank iedereen die de afgelopen dagen hard gewerkt heeft om de doorstart mogelijk te maken en hoop onze vele bekende en nieuwe gasten snel te mogen verwelkomen".

Restaurant Allemansgeest blijft op dinsdag t/m zaterdag geopend voor lunches, diners, bijeenkomsten en partijen.

Restaurant Allemansgeest, De heer Francis Borsje, Hofweg 55, 2251 LP Voorschoten,
T: 071-5764175, info@allemansgeest.nl, www.allemansgeest.nl

Fotobijschrift:
Francis Borsje en zijn keukenteam o.l.v. Jan van Zuylen

Restaurant Allemansgeest

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234