Lof Media introduceert gratis Lof app

Platform voor vrouwen met ambities nu ook beschikbaar in App Store

Haarlem, 08 november 2012 -Lof, het platform voor vrouwen met meervoudige ambities, viert haar 5-jarig jubileum en introduceert de Best of Lof app.

Lof Media verzamelde de meest inspirerende artikelen van de afgelopen jaren in een gratis app. Deze digitale Lof bevat onder andere spraakmakende interviews met kopstukken als Neelie Kroes, Jolanda Holwerda en Mei Li Vos, en een deel van de portretreeks 'Moeders met Macht' die geopend werd door Wiebe Draijer op het Lof live event op 5 oktober. Daarnaast staan er prikkelende artikelen in de Lof app, zoals Boeddha in Business en Susan Smit in Bangladesh. Ook favoriete columnisten Jan Heemskerk, Sylvia Witteman en Mark Mieras ontbreken niet.

Voor meer informatie over de app zie Lofonline.nl http://ow.ly/f7FF9
De Best of Lof app is direct te downloaden op de iPad via http://ow.ly/f7FPL

Over Lof
Lof is het crossmediale platform voor werkgevers en werknemers die willen investeren in talent (m/v) en ambities hebben op het gebied van werk, gezin en maatschappij. www.lofonline.nl

Voor vragen of meer informatie: zie lofonline.nl of neem contact op met:
Laura Mali via l.mali@lofonline.nl of 023-5749531

Lof Media

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234