Zonnepanelen en woningisolatie via de supermarkt

Naast boter, kaas en eieren zijn nu ook zonnepanelen en woningisolatie gewoon verkrijgbaar via de supermarkt. Drie grote supermarkten in Haarlemmermeer promoten vanaf dit weekend de actie in de vorm van een 'Voordeelmenu'. Het 'Voordeelmenu' bestaat uit een scherpe aanbieding voor woningisolatie en zonnepanelen. Een kant-en-klaarpakket als hapklare oplossing voor een lage energierekening. Zaterdag 10 november om 10:30 uur neemt wethouder Nederstigt het eerste 'Voordeelmenu' in ontvangst bij Albert Heijn XL in Hoofddorp.

De actie 'Winst uit je Woning' promoot de aanschaf van zonnepanelen en isolatiemaatregelen voor alle bewoners van de Haarlemmermeer. Bewoners met een woning van vóór 1976 kunnen zich inschrijven voor een gratis en vrijblijvend isolatieadvies. Hoe meer isolatiemaatregelen in Haarlemmermeer worden afgenomen, des te lager de prijs voor iedereen. De startkorting voor isolatiemaatregelen is 10%. Deze korting loopt stapsgewijs op tot 25% per isolatiemaatregel voor iedereen, zodra meer dan 150 bewoners uit Haarlemmermeer deze isolatiemaatregel afnemen. Dus bij meer dan 150 inschrijvingen voor gevelisolatie krijgt iedere afnemer van gevelisolatie 25 % korting. Complete sets zonnepanelen (600 Wattpiek) worden aangeboden vanaf 940 euro. Met name bewoners van woningen van vóór 1976 betalen onnodig veel voor hun energierekening. Spouwmuurisolatie levert jaarlijks al snel 250 euro energielastenverlaging op, minimaal 20 jaar lang. Bewoners kunnen zich voor deze actie uiterlijk tot het einde van dit jaar inschrijven via www.winstuitjewoning.nl.

De promotieactie is zonder winstoogmerk opgezet door het Natuur en Milieu Centrum Haarlemmermeer en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlemmermeer, Ymere en Agentschap NL. Door middel van deze actie hoopt het Natuur en Milieu Centrum Haarlemmermeer zoveel mogelijk mensen bewust maken van de financiële voordelen die energiebesparing en zonnepanelen bieden. De samenwerking met twee Albert Heijn filialen en de COOP voor promotie van de actie zorgt ervoor dat in één week 60.000 klanten worden bereikt. De actie is beschikbaar voor andere gemeenten.

Geplaatst in:

Bij vragen over het project 'Winst uit je Woning' kunt u terecht bij de projectleider Duurzaamheid van het NMCH: Lieven Andringa (lieven.andringa@nmch.nl / 06-26902459).

Winst uit je Woning

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234