Parks Associates: meer dan 40% van de Britse breedbandgebruikers hebben interesse voor mobiele veiligheidsmeldingen van hun serviceprovider

-- CONNECTIONS™ Europe, 13-14 november in Amsterdam, met serviceproviders, fabrikanten en huisautomatiseringsbedrijven die nieuwe oplossingen brengen voor video, online huistoepassingen en energie
DALLAS, 8 november 2012 /PRNewswire/ -- Een nieuwe studie van Parks Associates [http://www.parksassociates.com/services/ip-services-europe] toont aan dat Britse breedbandgebruikers steeds meer interesse hebben voor beveiligingsdiensten van hun provider. Meer dan een derde is bijzonder geïnteresseerd om op hun smartphone, pc en tablet meldingen te ontvangen voor brand, een waterlek of openstaande ramen in hun woning. Vijfendertig procent toont sterke belangstelling voor een aanbod waarbij apparaten hun instellingen automatisch aanpassen om het energieverbruik te beperken.
(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120613/DA23543LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20120613/DA23543LOGO])
Op 13 en 14 november organiseert Parks Associates CONNECTIONS™ Europe [http://www.parksassociates.com/events/connections-europe] in Amsterdam, een event waar nieuwe oplossingen en toepassingsmogelijkheden worden voorgesteld op gebied van energie, videoservices, huisautomatisering en online huisoplossingen. De conferentie voorziet onder meer de volgende sprekers: Owen Hanks [http://www.parksassociates.com/events/connections-europe/agenda], Algemeen directeur van Mobile - Europe, YuMe; Jean C. Kiessling [http://www.parksassociates.com/events/connections-europe/agenda], Verantwoordelijke zakelijke ontwikkeling & portefeuillebeheer van Deutsche Telekom AG en Kevin Petersen [http://www.parksassociates.com/events/connections-europe/agenda], SVP van AT&T Digital Life.
CONNECTIONS™ Europe wordt gesponsord door: [http://www.parksassociates.com/events/connections-europe/sponsors]
Digitalsmiths: een vooraanstaand technologiebedrijf in het snel groeiende
segment voor het zoeken en aanbevelen van videocontent.


GreenPeak: leider op gebied van halfgeleidertechnologie voor RF-
communicatie en ZigBee-siliconeoplossingen.


myStrom: de meest eenvoudige huisautomatiseringstoepassing op de markt,
helpt klanten om altijd en overal een oogje in het zeil te houden in hun
woning.


PacketVideo: ontwikkelt software om van media te genieten en ze te delen
door convergentie van apparaten, applicaties en diensten.


People Power Company: maakt werk van het Internet of Things (internet van
voorwerpen) aan de hand van intuïtieve mobiele apps die apparaten
monitoren en bedienen.


Sigma Designs: een vooraanstaande "fabless" halfgeleiderleverancier van
geïntegreerde system-on-chip oplossingen, die gebruikt worden voor
bediening en entertainment in woningen.


Sutherland Global Services: een technologiebedrijf voor BPO-
dienstverlening dat geïntegreerde platformgebaseerde en analytische
oplossingen levert ter ondersteuning van zakelijke cycli.


iMediaShare: een cloudgebaseerde technologie voor verkenning en bediening
van mobiele media voor online woningen, die van een smartphone een
virtuele VOD-mediabox maakt.


NewBay: een leidende provider van cloudservices voor mobiele operators en
serviceproviders, en levert cloudservices aan miljoenen gebruikers.


MyHomeServices: vereenvoudigt en versnelt de digitale woningevolutie door
best practices voor digitale woninglifestyles te delen met de consument.Volgens Park Associates loopt de voorziening van multiscreen-services door providers in Europa achter op Noord-Amerika, waar 86% van de gebruikers van betaaltelevisie toegang heeft tot TV Everywhere-diensten, tegenover 66% in West-Europa en 21% in Oost-Europa.
"Slechts 16% van Britse gebruikers van betaaltelevisie maken regelmatig gebruik van multiscreen-services. Dat is echter meer dan in de Verenigde Staten, waar dit cijfer tussen 3 tot 13% schommelt bij de grootste Amerikaanse operators," verklaart Stuart Sikes [http://www.parksassociates.com/events/connections-europe/speakers-bios], President van Parks Associates. "CONNECTIONS™ Europe voorziet een uitstekende line-up van deelnemers die oplossingen brengen om de belangstelling van de consument voor online huisoplossingen te doen uitgroeien tot succesvolle services."
U kunt de agenda van CONNECTIONS™ Europe raadplegen op http://www.parksassociates.com/connectionseurope. De pers is welkom. Ga naar http://www.connectionseurope.com, neem contact op met sales@parksassociates.com of bel 972-490-1113 voor informatie.
Over CONNECTIONS™ Europe CONNECTIONS™ Europe biedt kwaliteitsvolle analysen en consumentenonderzoek, netwerkopportuniteiten en informatie over opkomende online diensten en technologieën voor woningen. http://www.connectionseurope.com [http://www.connectionseurope.com/]
Holly Sprague Parks Associates +1-720-987-6614 hsprague@gmail.com [mailto:hsprague@gmail.com]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120613/DA23543LOGOPRN Photo Desk, photodesk@prnewswire.com


Parks Associates


Web site: http://www.parksassociates.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234