KNMV bereikt mijlpaal van 55.000 leden

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) heeft een schitterende mijlpaal bereikt: sinds november 2012 telt de in Arnhem gevestigde overkoepelende motorbond 55.000 leden. Bijzonder en uniek in een periode waarin ook de motormarkt de gevolgen van de recessie ervaart.

Directeur Patrice Assendelft: "Wij zijn erg blij met het feit dat 55.000 motorrijders hun vertrouwen in ons stellen en daarmee profiteren van alle voordelen van het KNMV-lidmaatschap. Het is van groot belang dat zoveel mensen zich bundelen, dat geeft ons de kans om een krachtige vuist te maken tegen maatregelen die niet in het belang zijn van motorrijders zoals bijvoorbeeld de voorgestelde APK-plicht voor motoren."

Uiteraard wordt de mijlpaal gevierd met de leden. De KNMV doet dat een week lang met winacties op social media waarin het getal '5' centraal staat.
Via www.facebook.com/motorbondKNMV maakt men door het delen van de speciale actiebanner kans op één van de vijf Total Happy Fuel Cards ter waarde van Euro 55. De actie kent een bijzondere twist: wanneer de banner 550 likes heeft (of 550 keer is gedeeld), wordt er als bonus onder alle deelnemers een TomTom Urban Rider ter waarde van Euro 304,99 verloot.

Tegelijkertijd is er op Twitter elke dag een nieuwe retweetactie, waarbij de volgers van de KNMV (www.twitter.com/knmv) kans maken op de volgende prijzen:

5 sets MotoSafe oordoppen
4 Motoport waardebonnen t.w.v. Euro 50,-
5x abonnement op Motoplus
5x abonnement op Noppennieuws
5x Total Happy Fuel Card t.w.v. Euro 55,-

Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234