Cubiks, PSI ondersteunt mensen tijdens de COVID crisis met gratis app

Cubiks, PSI ondersteunt mensen tijdens de COVID crisis met gratis app om de eigen emotionele stabiliteit te meten

Internationaal Assessment en Talentmanagementbureau Cubiks/PSI, ontwikkelt instrumenten om onder andere Persoonlijkheid in kaart te brengen. Onderdeel van persoonlijkheid, is ook de Emotionele intelligentie en stabiliteit.

In deze tijden van crisis, kan de stress hoog oplopen. Men kampt met onzekerheden over de gezondheid en die van naasten. Voor veel mensen geldt bovendien onzekerheid over de toekomst over het behoud van een baan en financiele zekerheden.

Daarnaast doet ook het’ Social distancing’ veel met mensen. Het thuiswerken kan stress opleveren maar ook vereenzamen. Veel mensen kunnen hun dierbaren niet ontmoeten.

Cubiks/PSI vindt het haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om haar kennis op dit gebied ter beschikking te stellen en doet dit via een gratis te downloaden App. Deze app bevat de volgende onderdelen:

• Verhalen om te laten zien dat je niet de enige bent: bekijk korte verhalen van over de hele wereld. Hoe voelen anderen zich en hoe passen ze zich aan?

• EI-koffiepauzevideo’s met praktische oplossingen: naarmate onze werkpatronen veranderen, raden we aan om gedurende de dag 3 korte pauzes te nemen. Er zijn twee bitesize-video's per week om in de eigen tijd te bekijken: of het nu gaat om thuiswerken, naar het werk moeten gaan, met kinderopvang en werk moeten puzzelen of crisisbijeenkomsten moeten bijwonen, deze sessies biedt praktische tips.

• Speciale instrumenten voor leidinggevenden: wat vraagt het om een leider te zijn in tijden van crisis? Hoe kunnen effectieve leiders op afstand richting geven? Hoe is Emotionele Intelligentie nu precies van toepassing op leiderschap? Hierover wordt speciaal voor leidinggevenden een drietal online sessie gehouden:

§  Lef om te leiden - 15 april 15.00 uur

§  Leiding geven met oog voor welzijn - 22 april 15.00 uur

§  Virtueel leiderschap  - 30 april 15.00 uur

Registreer je hier.

De app is te downloden via deze link.

  

Geplaatst in:

Cubiks PSI is een international Consultancybureau voor assessment en psychologisch onderzoek.

Cubiks

plaats:
Utrecht
website:
https://www.cubiks.com/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234