Kunstschilderes Yby Potlatch geeft al haar schilderdoeken weg

Donderdag 20 september 2012 om 18:00 uur gaat kunstschilderes Yby Potlatch al haar schilderdoeken weggeven (meer dan driehonderd schilderwerken) aan iedereen die altijd al graag een echte Yby zouden willen hebben. Potlatch wil hiermee de wereld laten zien dat niet alles om geld draait en dat er nog steeds wonderen bestaan in de wereld. Zij wil de wereld liefde geven doormiddel van haar kunst.

"Kunst moet voor iedereen bereikbaar zijn ook voor mensen met minder geld. De politiek ons hele systeem alle ego in de wereld en macht ben ik zo zat. Het is de TIJD voor de LIEFDE! De eeuw van de lach en het tijdperk voor stralende mensen en de tijd om de wereld om te toveren in kleur! Aldus Yby".

In 2007 gaf Yby al eens eerder al haar 300 schilderijen weg. Deze onalledaagse actie maakte dat er in het dorpje Wyns waar zij toentertijd woonde een file aan auto's ontstond van de honderden mensen die allemaal graag een Yby wilde hebben. De hele Nederlandse pers bezocht deze speciale kunstenares. Na vijf jaar doet zij dit weer, waarom? Omdat zij gewoon graag liefde geeft aan de wereld en alles wat daarop leeft.

Locatie en data: donderdag 20 september 2012 om 18:00 uur op de Oudebildtdijk 948 - Westhoek - Friesland.
Er worden al meer dan 100 bezoekers verwacht.

Alle pers, media, fotografen en journalisten zijn welkom!
Contactpersoon : Yby Potlatch mail art@ybypotlatch.com

Yby Potlatch

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234