Duitse markt trekt aan bij vakantieverhuur organisaties

Steeds meer Duitsers weten hun weg te vinden naar HuurVillaAppartement.nl, die vakantieappartementen verhuren. Duitsers boeken steeds vaker online hun vakantie en hechten hierbij ook veel waarde aan een goede en vooral overzichtelijke website. Reden genoeg voor HuurVillaAppartement om hun website nu ook in het Duits aan te bieden!
Wie zegt dat je als vakantieverhuur bedrijven alleen moet focussen op de Nederlandse en misschien de Belgische markt? Helemaal niet dus, want wat blijkt...de Duitse markt wordt steeds aantrekkelijker voor Nederlandse reis organisaties. En voor veel Duitsers is internet hét medium om de vakantie te boeken. De 2 zussen van HuurVillaAppartement zien dit jaar een stijging van het aantal Duitsers wat via hun website boekt. "We hebben sinds juni 2012 onze website ook vertaald naar het Duits. We zien dat veel Duitsers via ons boeken en zodoende hebben wij de website nu ook in het Duits", aldus Claire Maltha, mede-eigenaar.
Uit een rapport van VIR (Verband Internet Reisevertrieb) komt naar voren dat hogere eisen worden gesteld aan online-reisbureaus. Overzicht, goede prijs, eenvoudige navigatie en een gevarieerd aanbod worden het sterkst gewaardeerd. "En deze eisen zijn voor onze website ook erg van belang. Zelf vinden we het namelijk ook belangrijk dat een website duidelijk is en bij ons is; 'what you see is what you get' ons motto", aldus Claire. "Bij de trend dat we steeds meer Duitse gasten krijgen zien we ook dat Duisters andere weken vakanties hebben. Wat je hierdoor krijgt is dat het seizoen vaak wat uitgebreid wordt. Dus een langer midden seizoen eigenlijk. Dit is natuurlijk ook gunstig omdat de spreiding met Nederland en België heel gunstig is", aldus Juliette Maltha, mede-eigenaar.
Volgens het VIR zal 35,7% (23,4 miljoen) van de Duisters hun hoofdvakantie dit jaar online boeken. Een forse toename ten opzichte van vorig jaar. HuurVillaAppartement vindt dit een fors aantal en zegt klaar te zijn deze gasten te verwelkomen op hun website. Wij weten waar wij voor staan en vooral wat ons product inhoudt. Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit. Sie alle sind herzlich willkommen auf www.HuurVillaAppartement.nl/de!

Bron: VIR (Verband Internet Reisevertrieb)

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Claire Maltha of Juliette Maltha van HuurVillaAppartement.nl
Telefoonnummer: 030-2250136
E-mail: info@huurvillaappartement.nl
Website: www.huurvillaappartement.nl

HuurVillaAppartement

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234