Perfectsmile start met tanden bleken zonder peroxide

Vanaf november is tanden bleken met peroxide aan regels gebonden

Amstelveen, 20120621 -- Nederlands bekendste tandkliniek Perfectsmile start met het bleken van tanden zonder peroxide. Vanaf november is tanden bleken gebonden aan vernieuwde regels vanuit de EU.

De afgelopen jaren is tanden bleken behoorlijk populair geworden. Steeds meer Nederlanders kiezen voor deze grondige opfrisser voor hun tandglazuur. Eigenlijk kun je de behandeling beschouwen als de 'stomerij voor je tanden'. Het tandglazuur wordt diep gereinigd, waardoor het weer de oorspronkelijke tint krijgt.

Dat blijft natuurlijk wel van persoon tot persoon verschillen. Het is niet zo dat hiermee de ultrawitte Hollywoodsmile binnen bereik ligt. Want daarvoor zijn drastischer behandelingen nodig. Bijvoorbeeld door het plaatsen van porseleinen schildjes over de tanden. Daarmee verander je de stand, kleur en eventueel de vorm van je tanden.

Er is veel onderzoek gedaan naar het bleken van tanden met peroxide. Keer op keer is gebleken dat dit een veilige behandeling is. Sterker nog, het drinken van een blikje cola heeft hetzelfde effect op je glazuur. Daarom is Perfectsmile verbaasd over de nieuwe Europese regels. Daarmee wordt nu juist het paard achter de wagen gespannen. Want door deze regels zal het tanden bleken terecht komen in het zogenaamde 'huiskamercircuit'. Nu al zijn er steeds meer bleekbedrijfjes die onder de radar blijven door in garageboxen en huiskamers behandelingen uit te voeren. Zonder enige vorm van controle.

De nieuwe en vooral heel veilige peroxidevrije behandeling van Perfectsmile is vanaf nu beschikbaar in Amstelveen. Voor 99 euro worden je tanden in ongeveer 40 minuten tot 4 tinten witter. Daarmee is het resultaat iets minder dan met de peroxidebehandeling. Maar daarentegen wel volledig volgens de aanstaande wetgeving.

Om deze nieuwe behandeling verder onder de aandacht te brengen van een breed publiek, zal Perfectsmile haar succesvolle concept ook in de vorm van franchise verder in de markt zetten.

Perfectsmile

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234