SpeakUp ontvangt certificatie Swyx

SpeakUp en Swyx streven naar optimale product interoperabiliteit

SpeakUp en Swyx zijn samen het certificatie proces aangegaan voor de unified communicatie oplossing SwyxWare met de SIP trunk dienst van SpeakUp. Tijdens dit proces zijn de producten uitvoerig met elkaar getest om optimale interoperabiliteit, stabiliteit en functionaliteit te garanderen.

Deze certificatie geeft wederom de compatibiliteit weer van de diensten van SpeakUp. SpeakUp is constant bezig om haar diensten te optimaliseren en heeft hierin innovatie hoog in het vaandel staan. De innovatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit zorgen ervoor dat SpeakUp de betrouwbare partner is voor zakelijke telecom oplossingen. Samen met haar partners levert SpeakUp maatwerk om voor elke situatie de perfecte oplossing neer te zetten.

"We feliciteren SpeakUp met deze SIP-certificering. SpeakUp voldoet aan onze kwaliteitseisen zodat Swyx partners en eindgebruikers verzekerd zijn van betrouwbare SIP connectiviteit. De combinatie van Swyx Unified Communications en SpeakUP voorziet in een complete IP communicatie oplossing die perfect aansluit op de behoefte naar optimale kwaliteit en bereikbaarheid" aldus Swyx Country Manager BeNeLux Ronald Lewis.


Over SpeakUp BV
De in 2003 opgerichte telecom operator voor zakelijke dienstaanbieders die gespecialiseerd is in diensten met toegevoegde waarde en bijbehorende ontwikkelingen op het gebied van telecom technologie, zoals vaste- en mobiele telefonie integratie.

SpeakUp, de telecom operator die het anders doet(r)

Over Swyx
Swyx levert geavanceerde software-based IP telefonie systemen. Met gebruik van het bestaande IP (Internet protocol) netwerk en Microsoft(r) Server levert Swyx alle functionaliteit van een traditionele telefooncentrale plus de mogelijkheden van business-class VoIP.

Swyx your business


--------------------------------------------einde persbericht------------------------------------------
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

SpeakUp BV
Ian Kennedy
Manager Marketing & Sales
Postbus 1330
7500 BH Enschede
Tel: 088-7732587
Fax: 088-7732588
Email: marketing@speakup.nl
Web: www.speakup.nl

Geplaatst in:

SpeakUp B.V.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234