Nieuw TV-programma over succesvol emigreren

Uitgever VertrekNL en tv-producent De Beeldbrigade starten in 2013 met een nieuw televisieprogramma over wonen en werken in het buitenland.

Iedereen droomt er wel eens van en dagelijks vertrekken 300 Nederlanders daadwerkelijk naar het buitenland. Maar waar moet je beginnen als je wilt vertrekken naar het onbekende buitenland? Op welke manier zorg je voor voldoende inkomen? Hoe maak je vrienden? Waar vind je een goed huis en tegen welke prijs? Waar kunnen je kinderen naar school en is die school wel goed? Op al deze vragen geeft het tv-programma antwoord, en helpt het toekomstige landverhuizers succesvol te emigreren.

Kandidaten kunnen zich nu al aanmelden door een email te sturen naar redactie@vertreknl.nl of te gaan naar de aanmeldpagina www.vertreknl.nl/tv. Per aflevering worden de emigranten-in-spe belicht van A tot Z. Van de vroegste voorbereidingen voor de emigratie in Nederland tot en met het eerste half jaar na de verhuizing in het buitenland. De kandidaten gaan niet enkel naar een voor de hand liggende bestemming als Frankrijk, maar kiezen voor landen als Suriname, Letland, Canada of misschien wel naar onze Oosterburen, Duitsland.

VertrekNL is hét emigratieplatform van Nederland met een interactieve website www.vertreknl.nl, een tweewekelijkse nieuwsbrief en een viermaal per jaar verschijnend glossy emigratiemagazine voor wonen en werken in het buitenland.

De Beeldbrigade is tv-producent van populaire TV- programma's zoals Draagmoeder Gezocht (KRO), Het Blok (NET5), Waar is de Mol (SBS6) en Zee Zout Zeilen (AVRO).

Geplaatst in:

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen via:
Uitgever VertrekNL, Seb van der Kaaden
Valge 3, 9965 PD Leens (Gr.)
T: 0595-577217, F: 0595-572231, M: 06-34099094
E: s.vanderkaaden@vertreknl.nl
W: www.vertreknl.nl

VertrekNL

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234