SpeakUp BV behaalt ISO/IEC 27001 certificering

Voortdurende verbetering door externe toetsing van informatiesystemen en processen


SpeakUp heeft in april 2012 met succes de audit voor de ISO/IEC 27001 doorstaan en de certificering verkregen. Het certificaat bevat de enige internationale controleerbare standaard waarbij eisen zijn opgesteld omtrent het beheren van een informatiebeveiligingssysteem binnen een organisatie. SpeakUp heeft aangetoond een informatiebeveiligingssysteem ingericht te hebben, om zo de betrouwbaarheid en veiligheid van (vertrouwelijke) informatie van SpeakUp en voor haar zakenpartners nog beter te waarborgen.

Met deze certificering laat SpeakUp wederom zien vooruitstrevend te zijn in betrouwbare, veilige en kwalitatief hoogwaardige telecom diensten. "Met het behalen van de ISO/IEC 27001 certificering voor het managen van haar informatiebeveiligingssysteem worden de kernwaarden van SpeakUp; flexibel, helder en met nadruk betrouwbaar, naar een hoger niveau getild," aldus Jasper van der Neut-Stulen, Security Officer van SpeakUp BV.


Over SpeakUp BV
De in 2003 opgerichte telecom operator voor zakelijke dienstaanbieders die gespecialiseerd is in diensten met toegevoegde waarde en bijbehorende ontwikkelingen op het gebied van telecom technologie, zoals vaste- en mobiele telefonie integratie.


SpeakUp, de telecom operator die het anders doet(r)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
SpeakUp BV
Ian Kennedy
Manager Marketing & Sales

Postbus 1330
7500 BH Enschede
Tel: 088-7732587
Fax: 088-7732588
Email: marketing@speakup.nl
Web: www.speakup.nl

Geplaatst in:

SpeakUp B.V.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234