PSV gaat online contact met fans intensiveren via BlueConic

PSV gaat intensiever communiceren met bezoekers van de online mediakanalen van de club. Door communicatie beter op individuele wensen en behoeftes van supporters af te stemmen, wil PSV hun gebruikerservaring optimaliseren. Om dit te realiseren is de marketingoplossing BlueConic van softwareleverancier GX Software in gebruik gesteld.

Voorkeuren en interesses
PSV wil via haar platform van online mediakanalen op bepaalde momenten rechtstreeks in contact staan met individuele bezoekers. Blueconic registreert online de voorkeuren en interesses van de fans over alle kanalen heen, waardoor PSV een nog meer klantgerichte marketingstrategie kan uitvoeren. Om haar supporters te bereiken zet PSV verschillende, steeds groter groeiende populaire kanalen in waaronder Facebook, Twitter, Hyves, een online PSV FANstore en outlet voor kaartverkoop, PSV TV online en de officiële clubsite PSV.nl.

Vooruitstrevende marketingstrategie
Door de relevantie voor individuele gebruikers te vergroten kan PSV deze online mediakanalen nog beter benutten. "De ingebruikname van BlueConic draagt bij aan onze insteek om vooruitstrevend te blijven in onze marketingstrategie. Ook kan deze software een belangrijke rol spelen in een meer commerciële invulling van online marketing", zegt Peter Rovers, manager Marketing, Media en Merchandise van PSV. "De vele mogelijkheden van BlueConic sluiten aan bij onze ambities in fanbenadering. De dialoog kunnen we nu over alle kanalen heen nog directer voortzetten", aldus Rovers.

Samenwerking met GX Software verlengd
GX Software, wereldwijd leverancier van Web Content Management en Online Marketing software, is al jaren vaste partner voor alle webactiviteiten van PSV. Recent is de samenwerking, die reeds loopt sinds 2001, opengebroken en verlengd tot en met 2014.

Geplaatst in:

Media Contact Informatie:
Jeroen van den Berk, Hoofd Media PSV, +31 40 250 54 64, +31 6 51 50 84 25, j.vandenberk@psv.nl
Hans Willems, CMO GX Software, +31 24 388 82 61, hans.willems@gxsoftware.com


Over GX software
GX Software is wereldwijd leverancier van Web Content Management en Online Marketing software. Met deze innovatieve marketingoplossingen kunnen organisaties op elk moment, in elk online kanaal in contact komen met hun bezoekers, om zo een waardevolle klantrelatie op te bouwen. Met de producten van GX Software (een CMS-systeem en online-engagement-software) zijn zij verzekerd van positieve klantervaringen op het web, social media, mobiele en overige kanalen. GX Software heeft een hoofdkantoor in Nederland en regionale kantoren in Europa en Noord-Amerika. Voor meer informatie, bezoek www.gxsoftware.com.

GX Software

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234