Album Trijntje Oosterhuis verschijnt als unieke Music Download Card

Eerste Music Download Card op 13 april in de winkel


Arnhem/Amsterdam, 29 maart 2012 - QINQO Europe maakt vandaag bekend dat zij een samenwerking is aangegaan met EMI Music Nederland. Als onderdeel van deze samenwerking, verschijnt op 13 april het nieuwe album van Trijntje Oosterhuis, 'Wrecks We Adore' als een Music Download Card. Het is wereldwijd voor het eerst dat een artiestenalbum naast fysiek en digitaal, ook als Music Download Card - in combinatie met een Song BooQi (C) - verschijnt.

De Music Download Card bevat een exclusieve code waarmee consumenten het album kunnen downloaden. De kaart wordt geleverd met een uitvouwbare Song BooQi, deze bevat foto's van Trijntje Oosterhuis, de tracklisting en de songteksten. De Wrecks We Adore Music Download Card is vanaf 13 april voor EUR 12,99 verkrijgbaar bij o.a. Primera.

Coldplay en David Guetta
"We zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om onze muziek aan te bieden", aldus Bastiaan Wevers, Digital New Business Development Manager bij EMI. "Een download is niet een heel sexy product om cadeau te geven als je het bijvoorbeeld vergelijkt met het fysieke product waar je een mooi cd-boekje bij krijgt. Dat is anders bij de aanpak van QINQO. Die partij zorgt voor toegevoegde waarde van hun giftcards. Bij het Trijntje-album zie je dat terug bij zowel de kaart als het BooQi. Naast Oosterhuis staan ook albums van Coldplay en David Guetta in de planning voor de Nederlandse markt. We sluiten niet uit dat het bij gebleken succes wordt uitgerold naar andere landen."

Wereldwijde primeur
QINQO's Marketing Director Mike Hendrixen: "Het is wereldwijd voor het eerst dat albums in deze vorm, met een Song BooQi, als giftcard verschijnen. We zijn daarom ontzettend blij dat EMI deze unieke samenwerking met ons is aangegaan. 'Wrecks We Adore' is een geweldige aftrap en we kunnen niet wachten om met de rest van de prachtige catalogus van EMI aan de slag te gaan."

'Wrecks We Adore'
Het nieuwe album 'Wrecks We Adore' is een album waarop Trijntje, zoals ze zelf zegt, 'zingt alsof mijn leven ervan afhangt'. Trijntje is voor 'Wrecks We Adore' de samenwerking aangegaan met producers Anouk, Tore Johansson en Martin Gjerstad.

Vanaf 13 april is de Music Download Card o.a. te koop bij alle ruim 430 Primera winkels.

Geplaatst in:

Media contact: press@qinqo.com - 026-2020306
Afbeeldingen Wrecks We Adore Music Download Card: http://media.qinqo.com

QINQO Europe

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234