DAS maakt factoring toegankelijk voor MKB

Crisis leidt tot grotere vraag naar toegankelijke financieringsvormen
De markt voor liquiditeiten verkrapt al enige jaren, zeker voor het MKB. Met de nieuwe dienstverlening biedt DAS ondernemers de mogelijkheid om te blijven investeren, ook in zware tijden. Eric Pouw, algemeen directeur van DAS: "Ons uitgangspunt is dat we er juist in moeilijke economische tijden zijn voor onze klanten. Nu de de crisis hard om zich heen grijpt, willen we met onze financieel-juridische kennis ondernemers vooral met praktische oplossingen bijstaan. MKB en klein-MKB-ondernemers krijgen met DAS Factoring toegang tot liquide middelen die via traditionele factoring tot nu toe juist voor deze groep ondernemers moeilijk beschikbaar waren."

Voor de uitvoering van deze dienstverlening werkt DAS samen met Bibby Financial Services, een wereldwijde speler en specialist op gebied van factoring. Bibby is een financiële dienstverlener met ruim 25 jaar ervaring in het leveren van hoog gekwalificeerde factoring oplossingen over de hele wereld.

Geplaatst in:

Over DAS
DAS is de specialist in het voorkomen, oplossen en beheersbaar houden van juridische problemen voor particulieren en juridische en financieel-juridische problemen voor bedrijven en (semi-)overheden. DAS biedt juridische dienstverlening op verzekerings- en factuurbasis, incassodiensten en consultancy & detachering van juridische en financieel-juridische specialisten. DAS is in Nederland en in Europa de grootste gespecialiseerde rechtsbijstandverzekeraar en behandelde in 2011 in Nederland ruim 106.000 zaken op meer dan 40 verschillende rechtsgebieden. Daarnaast heeft DAS in 2011 meer dan 700.000 vorderingen behandeld voor haar incassoklanten.

In Nederland heeft DAS ruim 2.100 medewerkers in dienst, onder wie 630 juridische specialisten en 420 incassospecialisten. DAS streeft naar regionale spreiding en heeft daarom kantoren in Amsterdam, Arnhem, Rijswijk, Den Bosch, Roermond, Eindhoven, Groningen, Zaandam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Kijk ook op www.das.nl

Over Bibby Financial Services
Bibby Financial Services werd in 1985 in Liverpool opgericht en heeft zich vanaf het begin geconcentreerd op financieringsoplossingen voor het MKB. Deze financiële dienstverlener heeft wereldwijd meer dan 5.000 klanten en is met meer dan 800 medewerkers in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Polen, de Tjechische republiek, Slowakije, de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, India en Hong Kong een toonaangevend bedrijf onder factoringaanbieders. Bibby Financial Services beschikt over een internationaal netwerk in meer dan 90 landen en opereert onafhankelijk van banken. Het is een dochteronderneming van de Bibby Line Group dat al meer dan 200 jaar in familiehanden is. www.bibbyfinancialservices.com


Voor meer informatie
Meer informatie is te vinden op das.nl.
Marianne den Boef / manager Corporate Communicatie
Telefoon: 020 651 7531 / e-mail: m.denboef@das.nl / mobiel: 06 53867888

DAS Rechtsbijstand

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234