Chinese geluksmunt brengt vrouw uit Hoekse Waard Lottogeluk

Rijswijk, 20 maart 2012 - Een 52-jarige vrouw uit Hoekse Waard heeft met Lotto 500.000 euro gewonnen. De winnares won op zaterdag 18 februari jl. met de winnende nummers: 2-9-17-21-29-36 en was de afgelopen maand onvindbaar. "Dit komt zo goed uit. Nu kan ik eindelijk al onze schulden afbetalen. Een paar weken geleden kreeg ik een Chinese geluksmunt van mijn vriendin. Blijkbaar brengt deze munt dus echt geluk. Mijn dochter krijgt nieuwe rijlessen en het geld dat overblijft zet ik op mijn spaarrekening," aldus de gelukkige winnares.

Lotto mag in totaal twee winnaars gelukkig maken met een half miljoen. Tijdens dezelfde zaterdagtrekking van Lotto heeft een vrouw uit Den Helder met dezelfde getallen ook 500.000 euro gewonnen.

Iedereen wint met Lotto
Niet alleen spelers van Lotto winnen met Lotto, maar ook goede doelen winnen. Lotto is een merk van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

Roos Chaudron, telefoon: 070 - 32 16 321 / 06 - 57 93 85 34 of e-mail: chaudron@delotto.nl

De Lotto

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234