Beleef de lente tijdens de doe- en kijkdag van Staatsbosbeheer

Lekker naar buiten om te genieten van de lente. Op Tweede Paasdag 9 april organiseert Staatsbosbeheer op zes locaties in Nederland de jaarlijkse Doe- en Kijkdag. Tijdens deze gezellige dag voor het hele gezin is er van alles te beleven, te doen en te zien. Genietend van het lentezonnetje en het voorjaar doet u hier inspiratie op voor vele gezellige uitjes in de buitenlucht.

Beleven en doen voor jong en oud
Op dit succesvolle jaarlijks terugkerend evenement willen de boswachters van Staatsbosbeheer iedereen naar buiten verleiden. Bezoekers krijgen daarbij ook een kijkje in de keuken van het werk van een boswachter. Het evenement biedt een gevarieerd buitenprogramma om te kijken èn te doen. Kinderen kunnen onder meer nestkastjes timmeren, broodjes bakken bij het kampvuur en zich amuseren op de survivalbaan of ravotten in het bos. Voor het hele gezin zijn er diverse demonstraties en workshops. Ook voor de nodige buitenrust wordt gezorgd. Zo kunnen mensen picknicken, wandelen of bootje varen. Voor het programma per locatie zie www.staatsbosbeheer.nl/doeenkijkdag


Datum: 9 april 2012, van 10.30 tot 16.00 uur in Den Haag, Bant, Noord-Sleen, Hardenberg, Almere en Oostkapelle. Toegang gratis. Voor parkeren en voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Geplaatst in:

Voor meer informatie neemt u contact op met Staatsbosbeheer, Marjet Heins woordvoerder 0612168861

Staatsbosbeheer

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234