DAS geeft met 2 nieuwe campagnes antwoord op de crisis

Amsterdam, 23 februari 2012 - Financieel juridisch dienstverlener DAS vraagt met 2 nieuwe reclamecampagnes aandacht voor de vragen die, juist nu tijdens een periode van crisis, spelen bij consumenten en bedrijven. Vanaf 23 februari lanceert DAS een nieuwe radiocampagne gericht op ondernemers en een tv-campagne voor particulieren. In de campagnes is er aandacht voor nieuwe producten van DAS en speelt DAS in op een stijging van het aantal vragen en conflicten op het gebied van werk en wonen sinds het laatste kwartaal van 2011.

Met deze campagnes wil DAS vooral laten zien dat men in economisch moeilijke tijden op juridische en financiële steun kan rekenen. Met nieuwe producten als Prepaid Rechtshulp voor particulieren en een uitgebreid verzekeringsproduct voor ondernemers maakt DAS haar kennis en expertise voor een nog breder publiek toegankelijk.


Nieuw: Prepaid Rechtshulp
Via Prepaid Rechtshulp biedt DAS particulieren direct juridische hulp voor een vaste prijs. Nu Nederland in zwaar weer verkeert, stijgt de kans op problemen en juridische conflicten voor particulieren. De rechtsgebieden die in de top 3 van zorgen van particulieren staan zijn conflicten over werk en wonen. Twee nieuwe tv-commercials spelen in op deze thema's. De eerste tv-commercial maakt duidelijk dat DAS er voor klanten is bij een arbeidsconflict met de werkgever: 'Als het werken u onmogelijk wordt gemaakt is het ons werk om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Ook als u niet verzekerd bent bij DAS.' In de tweede commercial met het thema wonen is een huis te zien waar van alles aan mankeert. DAS heeft het antwoord op deze gebreken: 'Als uw aannemer zijn werk niet goed heeft gedaan, dan is het ons werk om te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Ook als u
niet bij DAS verzekerd bent.'


DAS voor ondernemers
DAS staat ook de ondernemer bij wanneer hij bijvoorbeeld niet op tijd over zijn geld kan beschikken. Met een reeks nieuwe radiospots wijst DAS ondernemers op haar incassoservices en op het vernieuwde verzekeringsproduct Rechtspartner. In nieuwe spots gaat DAS de komende maanden haar brede dienstenpakket onder de aandacht brengen. Het uitgangspunt voor deze commercials is het idee 'als ondernemer red je het in deze tijd niet met ondernemen alleen'. De radiospots over incasso en het uitgebreide DAS RechtsPartner laten blijken dat ondernemers voor hulp bij financieel - juridische vragen bij DAS kunnen aankloppen.


Das.nl
Eric Pouw, algemeen directeur van DAS: "Ons uitgangspunt in deze campagnes is om te benadrukken dat we er in de huidige economische omstandigheden zijn voor onze klanten en hen vanuit onze expertise verder helpen. Nu de gevolgen van de crisis hard om zich heen grijpen, willen we met onze financieel-juridische kennis ondernemers en particulieren heel concreet bijstaan. Soms zijn onze gratis voorbeelddocumenten zoals 'Verzoek om ouderschapsverlof' of voorbeelden van brieven op www.das.nl voldoende om direct hulp te bieden. In andere gevallen staan we we zo'n 2000 collega's klaar die klanten persoonlijk ondersteunen, onder andere via ons nieuwe product Prepaid Rechtshulp, juridisch advies tegen een vaste prijs."

Tussen 22 februari en 15 maart zijn de TV commercials te zien op de zenders Nederland 1, 2 ,3 Net 5, SBS 6 en Veronica. DAS is in de komende twee maanden te horen op Radio 1, 3FM, Q-Music, Radio 538 en BNR.


Over DAS
DAS is de specialist in het voorkomen, oplossen en beheersbaar houden van juridische problemen voor particulieren en juridische en financieel-juridische problemen voor bedrijven en (semi-)overheden. DAS biedt juridische dienstverlening op verzekerings- en factuurbasis, incassodiensten en consultancy & detachering van juridische en financieel-juridische specialisten. DAS is in Nederland en in Europa de grootste gespecialiseerde rechtsbijstandverzekeraar en behandelde in 2011 in Nederland ruim 106.000 zaken op meer dan 40 verschillende rechtsgebieden. Daarnaast heeft DAS in 2011 meer dan 700.000 vorderingen behandeld voor haar incassoklanten.

In Nederland heeft DAS ruim 2.000 medewerkers in dienst, onder wie 530 juridische specialisten en 470 incassospecialisten. DAS streeft naar regionale spreiding en heeft daarom kantoren in Amsterdam, Arnhem, Rijswijk, Den Bosch, Roermond, Groningen, Zaandam, Den Haag, Utrecht, Drachten en Zwolle en Rotterdam. Kijk ook op www.das.nl

Geplaatst in:

Voor meer informatie
Meer informatie is te vinden op das.nl.
Marianne den Boef / manager Corporate Communicatie
Telefoon: 020 651 7531 / e-mail: m.denboef@das.nl / mobiel: 06 53867888

DAS Rechtsbijstand

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234