RSI-expert Dr. Deepak Sharan naar Nederland

De bekende en in wetenschappelijke kring zeer gewaardeerde Indiase expert op het gebied van RSI, Dr.Deepak Sharan komt ter gelegenheid van de Internationale RSI dag naar Nederland. Dr. Deepak Sharan zal op zaterdag 25 februari 2012 tijdens een symposium in de Isalaklinieken te Zwolle een lezing houden over zijn succesvolle methode van behandeling van RSI-aandoeningen.

Sharan is een expert op het gebied van RSI. Hij is oprichter en medisch directeur van een RSI centre of excellence in Bangalore, India. Hij is consultant op het gebied van orthopedische chirurgie en RSI-klachten, met een indrukwekkende lijst titels en diploma's op het gebied van orthopedie en ergonomie. Eén van zijn interessante stellingen is dat aspecifieke RSI vaak niet goed gediagnosticeerd wordt; er zitten meestal andere klachten achter. Het behandelprogramma in zijn RECOUP-kliniek in Bangalore is mulidisciplinair, een combinatie van fysieke behandeling, cognitieve gedragstherapie, fysieke trainingen en ander lichaamswerk. Het is een full-time programma van 8-13 weken. Hiermee claimt hij 95% genezing te bereiken bij (chronische) RSI-klachten.

Aan het symposium zal ook de Indiase fysiotherapeut Jerrish A Jose meewerken, die als gastdocent verbonden is aan de Manipal University te India. Jose heeft meer dan 6000 patiënten met RSI klachten behandeld.

Diederick van den Berg zal als oud-patiënt van Sharan en bezoeker van de kliniek in India aanwezig zijn om vragen van geïnteresseerden te beantwoorden.

Dagvoorzitter van het symposium is Janneke Vasse, ervaringsdeskundige, sinds 1996 met RSI gediagnosticeerd en oud-patiënte van Dr. Deepak Sharan. Zij was de eerste Nederlandse die een behandeling bij hem onderging.

Geplaatst in:

RSI-Vereniging

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234