Liesbeth Listprijs in het leven geroepen in Tijd voor MAX

Hilversum, 12 december 2011 - Maandag 12 december viert Liesbeth List haar 70ste verjaardag in Tijd voor MAX. Tijdens de uitzending wordt ze geëerd met een prijs die naar haar vernoemd wordt: de Liesbeth Listprijs.

Frances Gramende, initiator van het Concours de la Chanson, zal Liesbeth de prijs aanbieden. Liesbeth List is zelf al 28 jaar jurylid van het Concours de la Chanson, een initiatief van de organisatie Alliance Francaise. De prijs wordt onderdeel van het Concours. Het is de bedoeling dat Liesbeth deze prijs zelf jaarlijks aan de winnaar van het Concours de la Chanson uitreikt.

Liesbeth List heeft een indrukwekkende carrière, zowel op muzikaal als op acteervlak. De eerste drie maanden van 2012 toert ze met de nieuwe jubileumshow "70 jaar Liesbeth" door het land.

Over Tijd voor MAX
Tijd voor MAX biedt een goede mix van nieuws, human interest, informatie, kunst en cultuur en entertainment. Van maandag tot en met donderdag ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bekende en minder bekende gasten in de studio. Met deze gasten praten zij over actuele gebeurtenissen, interessante ontwikkelingen en persoonlijke ervaringen, dit levert een boeiende mix op van serieuze en luchtige onderwerpen. Tot slot ontvangen Martine en Sybrand regelmatig nationale en internationale artiesten die optreden in het programma.

MAX: Tijd voor MAX
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
Maandag, 12 december, 17.35 uur op Nederland 2
www.tijdvoormax.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met MAX/ Sanne Rademaker via 035-677 52 60 of sanne.rademaker@omroepmax.nl

Wilt u geen persinformatie meer ontvangen, klik dan hier.

Omroep MAX

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234