MKB-ers en consumenten worstelen vooral met vragen over werk

MKB-ers en consumenten worstelen vooral met vragen over werk

Amsterdam, 10 december 2011 - Juridisch dienstverlener DAS heeft vandaag een landelijk juridisch spreekuur gehouden. Particulieren en MKB-ers konden vandaag de hele ochtend bellen naar DAS voor gratis juridisch advies. In totaal kwamen bij DAS ruim 400 telefoontjes binnen. Het merendeel van de vragen van particulieren ging over werk en ontslag.
Top 3 vragen particulieren
De meeste vragen van particulieren ging over werk. De top 3 issues waren:
1. Werk (52%)
2. Grote aankopen/ Geld (25%)
3. Wonen (16%)

Top 3 vragen ondernemers
Bij ondernemers blijkt de meeste onzekerheid te bestaan over toeleveranciers. De top 3 vragen van ondernemers waren:
1. Problemen met toeleveranciers
2. Interne organisatie
3. Problemen met klanten

Geplaatst in:

Over DAS
DAS is de specialist in het voorkomen, oplossen en beheersbaar houden van juridische problemen voor particulieren en juridische en financieel-juridische problemen voor bedrijven en (semi-)overheden. DAS biedt juridische dienstverlening op verzekerings- en factuurbasis, incassodiensten en consultancy & detachering van juridische en financieel-juridische specialisten. DAS is in Nederland en in Europa de grootste gespecialiseerde rechtsbijstandverzekeraar en behandelde in 2010 in Nederland ruim 105.000 zaken op meer dan 40 verschillende rechtsgebieden. Daarnaast heeft DAS in 2010 meer dan 750.000 vorderingen behandeld voor haar incassoklanten.

In Nederland heeft DAS ruim 2.000 medewerkers in dienst, onder wie 530 juridische specialisten en 470 incassospecialisten. DAS streeft naar regionale spreiding en heeft daarom kantoren in Amsterdam, Arnhem, Rijswijk, Den Bosch, Roermond, Groningen, Zaandam, Den Haag, Utrecht, Drachten en Zwolle en Rotterdam. Kijk ook op www.das.nl

Voor meer informatie
Meer informatie is te vinden op das.nl.
Marianne den Boef / manager Corporate Communicatie
Telefoon: 020 651 7531 / e-mail: m.denboef@das.nl / mobiel: 06 53867888

DAS Rechtsbijstand

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234